AGENDA

Inspirerende Masterclasses

Als Business Mentor organiseer ik regelmatig inspirerende masterclasses die je helpen bij het bewust focussen op de groei van je bedrijf vanuit LiefdeVol Management. Je krijgt inzicht, inspiratie, handvatten en tools. Je ontmoet direct verschillende collega-ondernemers die net als jij ‘aan’ hun bedrijfsgroei werken, vanuit hun hart. Na elke masterclass heb jij een persoonlijk actieplan in handen.

Elke masterclass vindt plaats op locatie (niet online). Door uit je bedrijf te stappen en op een andere locatie aan de slag te gaan met wat er in de masterclass gedeeld wordt, creëer je meer ruimte in je hoofd waardoor je de meest vernieuwende inzichten krijgt.

Kijk welke masterclasses de komende periode gepland staan en schrijf je meteen in.

20 augustus 2020

Weert

Masterclass: Een frisse blik op jouw bedrijf, creatief denken

Tijdens de Masterclass ‘een frisse blik op jouw bedrijf, creatief denken’ ga je actief aan de slag. Deze Masterclass mag je echt niet missen. Vind de nieuwe ideeën waar jouw bedrijf naar op zoek is. ‘De eerste stap op weg naar groei.’

24 september 2020

Weert

Masterclass: Netwerken is net werken

Ook jij wil je bedrijf laten groeien en parallel ook je netwerk laten groeien. Zowel offline als online. Ben jij dagelijks volop bezig in het investeren in het opbouwen van een mooi netwerk met duurzame relaties? Dan is deze Masterclass echt bestemd voor jou!

7 oktober 2020

Weert

Masterclass: Klantbeleving

Wat is klantbeleving eigenlijk en wat levert het op? Hoe ziet de klantreis van jouw klant eruit en hoe kijk je door de ogen van de klant? Krijg nieuwe inzichten en concrete ideëen afgestemd op jouw bedrijf.

frisse blik
op groei

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Schrijf je nu gratis in voor Frisse Blik, de nieuwsbrief die ik regelmatig voor je schrijf. Met input die je helpt LiefdeVol Management in te zetten.

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt hem rechtstreeks in je mailbox!