06 13 69 31 47 info@glm-consultancy.nl

Hart & Ziel

business mentoring in Limburg

HART & ZIEL

BUSINESS MENTORING in limburg

Loop je vast met je bedrijf? Business Mentoring kan je helpen (omgeving Limburg)

Grote kans dat je op een kruispunt staat met je bedrijf en dat je even niet weet hoe nu verder. Bij iedere groeistap zijn er weer andere uitdagingen, zowel voor jou als voor je team. 

In de Business Mentoring trajecten die ik begeleid, help ik vaak ondernemers met een team die willen groeien, maar zichzelf voorbij lopen. Als eigenaar, als manager of als werkgever kan het behoorlijk wat van je vergen. Er is altijd nog wel wat te doen of iets wat “moet”. Hoe kun je ondernemen op een manier die bij je past, waarbij je je team meekrijgt, en waarbij je voldoende omzet genereert? Wat doe je in een crisis situatie? Hoe maak je dan de juiste keuzes? Of nog beter: hoe voorkom je die? Hoe zorg je ervoor dat je nog plezier haalt uit je bedrijf?

Op deze momenten is het niet alleen fijn, maar zelfs winstgevend om een ervaren Personal Business Mentor te hebben die regelmatig op creatieve wijze met je meedenkt, op strategisch en tactisch niveau én op het niveau van persoonlijk leiderschap. We kijken naar waar je staat, de interne efficiency, de kracht van je team, de effectiviteit van je marketing & sales en de huidige klantbeleving.

Als senior business mentor (locatie Weert, Limburg) richt ik me op de groei en vooruitgang van jou en je bedrijf.

Ik kijk met je mee vanuit:

mijn jarenlange ervaring als business mentor in de praktijk van het MKB;

de kennis en wijsheid uit belangrijke levenslessen;

jouw eigen bewustzijn en intern weten als succesvol ondernemer.

Dat is Hart & Ziel Personal Business Mentoring waarin ik je empower en inspireer.

Gerrie is een enthousiaste en spontane vrouw. Een levensgenieter en een doorzetter.

Haar levenservaring, professionele kennis en positieve instelling en maakt haar als persoon en als senior business mentor een topper. Ik hou van mensen zoals zij die denken in mogelijkheden.

Gerrie, ik vind het fijn dat ik jou heb leren kennen!

Kristel Salemans

Kristel Fotografie Thorn

Als starter heb je veel ambitie en passie, maar er zijn talloze zaken waarvan je niet wist dat ze bestaan. Het is daarom belangrijk dat je als starter een goede business-mentor en business-coach hebt die je goed begeleid. De waarde hiervan is onbetaalbaar, doordat een business-mentor je inzicht geeft in mogelijkheden en valkuilen die je zelf niet voor mogelijk houdt.

Gerrie Lemmers van GLM Consultancy is niet alleen ervaringsdeskundige in haar vak, maar weet, dankzij haar jarenlange ervaring, ook hoe ze de vertaalslag moet maken om haar kennis en kunde over te brengen op jonge starters.

Het is bijzonder om te zien hoe zij haar beloftes waar maakt. Ze weet heel goed wat haar rol inhoud: advies geven en sturen waar nodig. De uitvoering zit bij ondernemer(s) zelf, maar het teamverband tussen ondernemer en business-mentor en business-coach Gerrie Lemmers versterkt elkaar enorm.

Concreet betekent dit dat doelen die gemaakt worden, gehaald worden onder welke omstandigheden dan ook. Zij zorgt ervoor dat ze zich buitengewoon goed inleest in de personen/zaak die ze voor zich heeft, zodat ze altijd een stap voor ligt. Dit resulteert in effectieve meetings en waardevolle gesprekken waar je keer op keer kunt groeien.

Ricardo Hekers en ik (Kariem El Kenawi) zijn Soup Bros. gestart in september 2018 en zijn na een half jaar begonnen aan het 100 dagen Groei programma met aansluitend het business-mentoring traject van Gerrie Lemmers. Als wij vanaf het begin hadden geweten dat zij zoveel waarde toe kon voegen, hadden wij vanaf dag 1 met haar samen willen werken! Terug in de tijd kan niemand, maar de toekomst is wat je er zelf van maakt, zorg er dus voor dat je gebruik maakt van Gerrie haar sterktes en je zult winst zien in alle aspecten van je onderneming op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Gerrie bedankt!

Ricardo Hekers & Kariem El Kenawi

Soup Bros.

Over mij

Ik ben gerrie, je business mentor en coach

Mijn naam is Gerrie en ik begeleid jou graag met de volgende stap binnen je bedrijf. Als business mentor en businesscoach én ondernemer, stond mijn wiegje bij ondernemende ouders binnen een, wat het toen was, “agrarisch bedrijf”, in een landelijke omgeving. Er werd hard gewerkt, was er een duidelijke visie, daadkracht en lef. Anderzijds waren er de dieren, het economische en persoonlijke belang en ook de dagelijkse balans. Dat laatste was een belangrijke indicator, zowel mentaal, fysiek als financieel bij ieder keuze die werd gemaakt. Als gezin waren wij direct betrokken bij dit proces en als kind leerde ik al op jonge leeftijd de handen uit de mouwen te steken. Het leven dicht bij de natuur, de dieren en de dynamiek van het ondernemerschap, leerde mij zoveel meer, wat niet in de boeken beschreven stond.

Ik begeleid al vele jaren ondernemers om het beste te halen uit hun bedrijf vanuit mijn kantoor in Limburg. Dit kan enkel als je het beste uit jezelf en uit je team weet te halen. Als reorganisatie manager en interim heb ik gewerkt en mijn bewezen trackrecords gehaald bij zeer diverse bedrijven en organisaties: groot, klein en allerlei verschillende sectoren. Iedere ondernemer loopt zijn persoonlijke pad en heeft iets anders nodig. Bij iedere fase hoort een andere stap.

Ik help je tijdens de Business Mentoring trajecten zowel op het strategisch niveau van de hele organisatie, als op persoonlijk niveau van jou als ondernemer.

Ik geloof sterk dat de kracht van mentoring zit in het weten dat je er niet alleen voor staat op cruciale momenten 

en

het erop kunnen vertrouwen dat mijn bron van ervaring en kennis met volledige aandacht voor je klaarstaat wanneer het nodig is tot jij bereikt hebt wat je wil bereiken.”

Praktische informtie 

Business Mentoring traject in limburg

Een Business Mentoring Traject is maatwerk. We werken vanuit mijn kantoor in Weert (Limburg) en gaan, indien gewenst, ook het bos in voor een frisse blik. Ik ontwikkel graag een aanbod op maat, afhankelijk van wat bij jou past. 

Ik werk graag voor een langere periode met ondernemers (minimaal 3 maanden). We brengen je hele organisatie in kaart en gaan terug naar de basis, naar je business plan. Vanuit daar kijken we naar een werkbaar en praktisch plan. Ik werk samen met jou aan structuur, overzicht en rust in je hoofd en in je bedrijf!

 

Kijken of business mentoring bij je past?

Welk traject bij jou en je bedrijf past, bekijken we in overleg.

Hiervoor kun je een vrijblijvend en vertrouwelijk
hart-tot-hartgesprek afspreken.

{a3455ar43153}