Management

Interim-Management van GLM-Consultancy kan worden ingezet voor:

  • Organisatie management
  • Verander en/of reorganisatie-management
  • Projectmanagement
  • Bestuurlijk interim-management.

Als uw organisatie gebruik maakt van interim-management kunt u rekenen op  een empathische ‘allrounder’ met een heldere visie die niet gehinderd wordt door interne bedrijfspolitiek. Het werk van de interim-manager is erop gericht om het beste in mensen naar boven te halen. Bovendien staat de focus sterk op de toekomst, waarbij ieders betrokkenheid bijdraagt aan een succesvol resultaat.

Loopt u met een vraag, ervaart of ziet u een probleem, heeft u moeite met de interne organisatie van uw bedrijf? Zit u bedrijf in een crisis periode? Ziet u dat een reorganisatie voor uw bedrijf onvermijdelijk is? Bent u op zoek naar een “trouble-shooter”?

Naast de economische inzichten en ervaring beschikt Gerrie Lemmers ook over een flinke portie bestuurservaring. Heeft u bedrijf of organisatie behoefte aan een duidelijke strategie of een verhelderend inzicht? Ook dan zijn wij de juiste gesprekspartner.

GLM-consultancy kan u zeer diverse en zeer passende oplossingen bieden.

Stel u vraag via het contactformulier en u krijgt van ons meteen een passend antwoord.

Consultancy

GLM adviseert organisaties en bedrijven bij veranderingen, groei, vernieuwde inzichten en andere doelstellingen. Ook in geval van complicaties of uiterst complexe vraagstellingen. Consultancy is een breed begrip, maar toch wil GLM-Consultancy zich hierin graag onderscheiden.

Zij heeft dan ook juist de expertise in huis die ook voor uw bedrijf het verschil maken. GLM-Consultancy is door de vele jaren ervaring van vele markten thuis, maar blijft wel uitermate dicht bij zichzelf. Organisatie Management is haar kracht en heeft haar expertise. Het begint en draait altijd om mensen. Zij zet u als ondernemer maar ook uw interne organisatie altijd centraal! Het grootste kapitaal binnen uw onderneming is tenslotte het menselijke kapitaal. GLM-Consultancy is absoluut laagdrempelig en ook voor uw bedrijf inzetbaar.

Ga een vrijblijvend gesprek aan en kijk wat dit bedrijf voor uw kan beteken, welke reguliere trajecten er kunnen worden doorlopen of welk pakket op maat geboden kan worden.

Uiteraard staat resultaat voorop. GLM-Consultancy werkt nauw samen met de opdrachtgever, de directie of het MT. Dat is de beste garantie voor een gedegen advies, voor de oplossing van een probleem of de juiste weg naar verandering.

Coaching

Voor ondernemers, directie en topmanagers, biedt GLM-Consultancy Executive Coaching. Deze vorm van coaching gaat uit van de gedachte dat het van essentieel belang is dat u een talentvolle leider bent, die luistert naar innerlijke drijfveren, verbinding heeft met de eigen authenticiteit en dat uw capaciteiten optimaal tot uiting komen. Uw organisatie of bedrijf verwacht van u een visie en een duidelijke koers om de huidige economische omstandigheden te trotseren. Het vereist lef en daadkracht om naar jezelf te kijken. Als coach fungeer ik als spiegel die men soms nodig heeft om zichzelf werkelijk goed te kunnen zien.

Bent u op zoek naar meer inzicht en bewustwording? Maak dan meteen een vrijblijvende afspraak!

GLM-Consultancy richt zich sterk op Persoonlijk Leiderschap. Door middel van zeer diverse methodieken kan er zeer snel resultaat worden geboekt.

Trainingen

GLM-Consultancy biedt diverse trainingen aan:

  • Brainstormsessies om uw bedrijf te laten groeien en ontwikkelen!
  • Hoe krijg ik meer grip op mijn team?
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Teamsessies
  • Effectief Communiceren
  • Trainingen ‘op maat’ – vele mogelijkheden worden geboden –

De trainingen van GLM zijn zo opgebouwd dat ze afwisselend en inspirerend zijn. Voor deelnemers is het steeds dé uitdaging om de gewenste (leer)doelen te bereiken. Creativiteit en inventiviteit voeren de boventoon.

Bij alle trainingen staat uw vraag centraal.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken