Consultant

Door de jaren heen heb ik een zeer brede ervaring opgedaan en waar nodig werk ik samen met vak experts. Organisatie Management is mijn expertise, waarbij ik ervan uitga dat u en uw werknemers het grootste kapitaal binnen uw onderneming zijn. Als u met mij in zee gaat, haalt u vrouwelijke energie binnen in uw vaak overwegend mannelijke organisatie.

Om tot het gewenst resultaat te komen werkt GLM-Consultancy altijd nauw samen met de opdrachtgever, de directie of het MT. Uiteindelijk kent u uw bedrijf en uw werknemers het beste.

Als consultant ben ik op een breed vlak in te zetten:

  • Vraagstukken rondom business- en groeistrategieën
  • Vragen op gebied van bedrijfsadvies, financieel, personeel, commercieel of operationeel management
  • Vraagstukken rondom bedrijfsoverdracht, opvolging en beëindiging
  • Risico en crisismanagement bijv. bij onverwachte veranderingen in directie, disruptieve marktveranderingen, plotselinge financiële tegenslagen, enz.(is voor mij onduidelijk of je dit nog wilt blijven doen)

GLM-Consultancy is absoluut laagdrempelig en ook voor elk bedrijf inzetbaar. Ga een vrijblijvend gesprek aan en kijk wat GLM-consultancy voor uw bedrijf kan betekenen.

Masterclasses

Het aanbod van cursussen en Masterclasses is enorm. Daarom beperken wij ons tot die onderwerpen waar wij ook echt het verschil kunnen maken op basis van jarenlange ervaring, inhoudelijke kennis en originele werkvormen.

  • Masterclass ‘Creatief Denken en een frisse blik’
  • Masterclass ‘Is uw klant ook tevreden?’
  • Masterclass ‘Persoonlijk Leiderschap-VIP-dag’
  • Masterclass ‘Netwerken is net echt werken’

Wilt u ook ‘out of the box’ werken aan persoonlijke of zakelijke groei? Kijk dan in de agenda voor Trainingen en Evenementen.

Wilt u Maatwerk? Dat kan!

In principe zijn onze trainingen met open inschrijving .Maar mocht u behoefte hebben in InCompany trainingen dan is dat mogelijk. Wij kunnen trainingen ontwikkelen of toespitsen op uw situatie. Neem voor de maatwerktrainingen contact met mij op.

Business Mentor

Voor ondernemers, directieleden en topmanagers biedt GLM-Consultancy Executive Coaching. Deze vorm van coaching gaat uit van de gedachte dat u als talentvolle leider, luistert, of leert luisteren naar uw innerlijke drijfveren. Pas dan is het mogelijk om verbinding te maken met uw authenticiteit en uw capaciteiten optimaal in te zetten.

Bent u op zoek naar meer inzicht en bewustwording? Maak dan meteen een vrijblijvende afspraak!

GLM-Consultancy richt zich sterk op Persoonlijk Leiderschap. Door middel van zeer diverse methodieken kan er zeer snel resultaat worden geboekt.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken