Onze dienst

Een mentor als ‘spiegel’

Uw organisatie of bedrijf verwacht van u een visie en een duidelijke koers. Het vereist lef om in dat verband naar u zelf te kijken. Hoe functioneer ik binnen mijn bedrijf, waar kan ik mezelf verbeteren? Als mentor fungeer ik als spiegel om uzelf werkelijk goed te zien: wat belemmert u om die ene stap te zetten, en waarom gaat u dat andere juist zo goed af?

Executive coaching kan u helpen in de dagelijkse praktijk, maar ook in onverwachte, of toekomstbepalende situaties. Daarbij staat uw individuele persoonlijke ontwikkeling centraal.

Executive coaching kan u helpen in dagelijkse maar ook onverwachte, toekomstbepalende situaties.

Als je doet wat je altijd deed, houd je wat je altijd al had

Teamcoaching

Een bekende uitspraak is ‘een schip is zo sterk als zijn bemanning’. Teamtrainingen of coaching is enorm effectief. Het doel kan zeer divers zijn: een team effectiever laten functioneren, de communicatie optimaliseren, gezamenlijk een nieuwe visie formuleren of samen de processen doorlichten. Bewustwording en inzicht in eigen en gezamenlijk handelen staat altijd centraal.

GLM-Consultancy richt zich sterk op Persoonlijk Leiderschap. Door middel van diverse creatieve methodieken kan er snel resultaat worden geboekt. Bent u op zoek naar meer inzicht en bewustwording? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Executive Coaching

Voor ondernemers, directieleden en topmanagers biedt GLM-Consultancy Executive Coaching. Deze vorm van coaching gaat uit van de gedachte dat u als talentvolle leider, luistert, of leert luisteren naar uw innerlijke drijfveren. Pas dan is het mogelijk om verbinding te maken met uw authenticiteit en uw capaciteiten optimaal in te zetten.

consultancy, coaching, management

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

Executive Coaching van GLM-Consultancy kan worden ingezet voor:

  • Individuele coaching
  • Teamcoaching

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken