Onze dienst

Een mentor als ‘spiegel’

Uw organisatie of bedrijf verwacht van u een visie en een duidelijke koers in alle omstandigheden. Het vereist lef en daadkracht om in dat verband naar u zelf te kijken. Hoe functioneer ik binnen mijn bedrijf, waar ligt mijn kracht, waar kan ik mezelf verbeteren? Als coach fungeer ik als spiegel om uzelf werkelijk goed te zien en te begrijpen. Daarbij staan uw individuele persoonlijke ontwikkeling en uw management skills centraal.

Executive coaching kan u helpen in dagelijkse maar ook onverwachte, toekomstbepalende situaties.

Teamcoaching

Een bekende uitspraak is ‘een schip is zo sterk als zijn bemanning’. Teamtrainingen of teamcoaching zijn daarom vaak enorm effectief. Het doel van een teamtraining kan zeer divers zijn: een team effectiever laten functioneren, de communicatie binnen het team optimaliseren, gezamenlijk een nieuwe visie formuleren of misschien samen de processen doorlichten. Bewustwording en inzicht in eigen en gezamenlijk handelen staat altijd centraal.

GLM-Consultancy richt zich sterk op Persoonlijk Leiderschap. Door middel van diverse creatieve methodieken kan er snel resultaat worden geboekt. Bent u op zoek naar meer inzicht en bewustwording? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Executive Coaching

Voor ondernemers, directieleden en topmanagers biedt GLM-Consultancy Executive Coaching. Deze vorm van coaching gaat uit van de gedachte dat u als talentvolle leider, luistert, of leert luisteren naar uw innerlijke drijfveren. Pas dan is het mogelijk om verbinding te maken met uw authenticiteit en uw capaciteiten optimaal in te zetten.

consultancy, coaching, management

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

Executive Coaching van GLM-Consultancy kan worden ingezet voor:

  • Individuele coaching
  • Teamcoaching

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken