Onze dienst

(Interim) management

Als uw organisatie een beroep op mij doet in de rol van (interim)-manager kunt u rekenen op een empathische ‘allrounder’. Naast de verwachte kennis en kunde breng ik ook een vrouwelijke dynamiek. Ik heb een heldere visie die niet gehinderd wordt door interne bedrijfspolitiek. Ik ben erop gericht om het beste in mensen naar boven te halen. Bovendien staat de focus sterk op de toekomst, waarbij ieders betrokkenheid bijdraagt aan een succesvol resultaat. Ook hier staat de MENS altijd centraal. In mijn rol als interimmanager maak ik (tijdelijke) deel uit van uw organisatie en managementteam.

Een voorbeeld van de vragen en problematiek waarmee ik u graag verder help:

  • Verloopt de interne organisatie niet vlekkeloos, maar krijgt u er de vinger niet achter?
  • Zit uw bedrijf in een crisisperiode (bijvoorbeeld bij ziekte), en heeft u tijdelijk een externe blik nodig of een crisismanager?
  • Lijkt de groei uit uw bedrijf en zijn nieuwe initiatieven onvoldoende succesvol?
  • Heeft u behoefte aan een tijdelijke (interim) manager? Bijvoorbeeld bij sabbatical of tijdelijke projecten?

Brainstorm

‘Nieuwsgierigheid is de sleutel tot creativiteit en innovatie’. Dit was het motto van Akio Morita, de cofounder van Sony.
Brainstormen kan nieuwe dynamiek brengen binnen uw team of organisatie. En brainstormen is beslist niet vaag en geen luchtfietserij.

100 dagen groei

Wist u dat 90% van alle MKB-ers niet groeit? En stilstand is achteruitgang, want de wereld om u heen verandert voortdurend.
Binnen het programma van de “100 dagen groei” help ik u op weg om op korte termijn nieuwe, duurzame resultaten te boeken.

Groeicafé

Misschien vindt u de stap naar consultancy te groot, of misschien heeft voor uzelf de vraag nog niet helemaal helder? Dan is het Groeicafé een goed alternatief voor u.

Referenties

Naast de economische inzichten en ervaring in het bedrijfsleven heb ik in het verleden ook een flinke portie bestuurservaring opgedaan. Klik hier voor referenties.

consultancy, coaching, management

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

(Interim) Management van GLM-Consultancy kan worden ingezet voor:

  • Organisatie management
  • Verander en/of reorganisatie-management
  • Projectmanagement
  • Bestuurlijk (interim)-management

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken