Onze dienst

Trainingen

De trainingen van GLM-Consultancy zijn zo opgebouwd dat ze afwisselend en inspirerend zijn. Voor deelnemers is het steeds dé uitdaging om de gewenste (leer)doelen te bereiken. De creativiteit en inventiviteit tijdens de training maakt een training van GLM-Consultancy anders dan anderen. Met name de werkvormen zijn ‘out of the box’. Dat betekent soms ook voor u: uit de comfortzone treden. Daarmee creëert u ruimte voor nieuwe ideeën en nieuwe inzichten. Uiteraard staat uw vraag en behoefte centraal.

Zakelijke groei en persoonlijke groei

Zakelijke groei en persoonlijke groei heeft elkaar nodig. Voor beide deelgebieden biedt GLM-Consultancy trainingen aan. Steeds vanuit de overtuiging dat de MENS centraal moet staan en dat ‘out of the box’ denken nieuwe wegen creëert. Verbeteren van persoonlijke effectiviteit of een effectiever team kan net dat zetje zijn wat u nodig heeft.

Persoonlijk leiderschap kan u inzichten geven over uw rol in het team en een brainstorm levert u misschien dat briljante idee op voor uw nieuwe positionering. Wilt u ook ‘out of the box’ werken aan persoonlijke of zakelijke groei? Kijk dan even in onze agenda voor Trainingen en Evenementen.

Maatwerk en open inschrijvingen

Alle trainingen zijn op maat (1-op-1 of incompany), waarbij diverse trainingen ook met open inschrijving worden aangeboden. Neem voor de maatwerktrainingen contact met mij op.

Sommige trainingen worden ook als onderdeel van een consultancy traject ingezet. Hier vindt u meer informatie over data, prijzen, duur, enz.

consultancy, coaching, management

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

Trainingen van GLM-Consultancy kan worden ingezet voor:

  • Workshops
  • Trainingen
  • Masterclasses

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken