Onze dienst

VIP-dag

In de hectiek van alle dag dreigen de langere termijn zaken het onderspit te delven ten opzichte van de dagelijkse operatie. Plannen maken en visie formuleren kan niet even tussendoor. Pas als u echt tijd en aandacht reserveert voor lange termijn onderwerpen levert het resultaat op.

Wat is een VIP-dag?

Een VIP-dag kan daarbij helpen. U kunt met het hele managementteam aan de slag of in u eentje. In alle gevallen is er 100% aandacht voor uw management vraag. Daarbij begeleid ik de dag inhoudelijk en zorg ik ervoor dat alle aspecten aandacht krijgen. Ik houd u bij de les zodat u op het einde van de dag concreet aan de slag kunt met uw nieuwe plan of oplossing.

Uiteraard gaat hier een zorgvuldige intake aan vooraf.

Een VIP dag is niet saai

Businessplannen, bedrijfsanalyses of een nieuwe visie. De onderwerpen lijken vaak ‘taai’. Maar de weg om er te komen wordt op een creatieve manier ingevuld. Zo bent u er zeker van dat er energie in de groep blijft, dat er nieuwe ideeën blijven komen en dat iedereen vanuit zijn eigen expertise een bijdrage kan leveren.

Locatie en de inwendige mens? Daar wordt voor gezorgd. Waarbij het uitgangspunt is dat een creatieve omgeving meer oplevert dan een ‘saaie’ kantoortuin.

consultancy, coaching, management

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken