Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Groeicafé – Broeikas voor ondernemers

16 juni @ 08:00 - 09:30

€15,00

Doelstelling van het Groeicafé – Broeikas voor ondernemers – is leren van elkaar en met elkaar. Een andere vorm van netwerken dus.

Tijdens de maandelijkse ochtend-ontmoetingen zoomen we met collega-ondernemers in op praktische ondernemersvragen. Vragen die je niet kunt stellen in je privé omgeving of aan je klanten, maar wel aan collega-ondernemers. Zij hebben dagelijks met dezelfde praktijk te maken!

Een bijeenkomst met collega-ondernemers, waar het niet gaat over succesvol zijn en resultaten, maar vooral over bedrijfsgroei en ontwikkeling. Net datgene wat de ondernemer bezig houdt en zelfs uit zijn slaap kan houden wat betreft de vraagstukken die er spelen. Groei kan synoniem staan voor vele betekenissen. Waar het vooral om draait, is voldoende omzet en vooral winst. Met als gevolg rust, structuur en focus. Op weg naar vrijheid in hun ondernemerschap.

Wedden dat je op deze manier hele waardevolle gesprekken gaat krijgen, vernieuwde en verrassende inzichten op je pad komen en terloops ook nog je netwerk uitbreidt…?!

Het Groeicafé is een initiatief van GLM-Consultancy.

Aanmelden en meer informatie klik hier!

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
08:00 - 09:30
Kosten:
€15,00
Website:
www.groeicafe.nl

Locatie

Weert
Weert, + Google Maps

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken