06 13 69 31 47 info@glm-consultancy.nl

1-op-1 groeitraject

traject op maat voor ondernemers die meer plezier willen  en minder zorgen

Waar lig jij van wakker ’s nachts?

 Dat is een serieuze en belangrijke vraag. Hoe gaat het op dit moment met je bedrijf? En hoe gaat het met jou als ondernemer? Haal je er nog plezier uit? Maak je je zorgen over je financiën? Over de motivatie van je team? Voel je je eenzaam, teleurgesteld, geïrriteerd en “op”?

In het ondernemerschap draag jij als eigenaar alle verantwoordelijkheid. Dat kan soms best zwaar voelen als er een onbalans is. Stop met alles in je eentje op te lossen en zoek hulp.

In mijn 1-op-1 traject onderzoek ik samen met je waar de grootste uitdagingen zitten en zetten we nieuwe stappen die nodig zijn om jouw bedrijf weer gezond te maken en te zorgen dat je meer plezier ervaart.

 

Ik ben jouw klankbord en stok achter de deur

Ik ben Gerrie, jouw business mentor en coach. Ik doe dit werk al jaren en heb ondertussen al heel veel bedrijven van binnen en buiten mogen zien. Ik heb gewerkt in allerlei verschillende branches en de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd. Ik zie mezelf dan ook als een bruggenbouwer: ik kan je eenvoudig in contact brengen met de juiste persoon die jij nodig hebt.

Ik heb gemerkt dat er soms maar een kleine stap nodig is, maar dat het heel moeilijk is om die als ondernemer te zien, zeker als het op dat moment niet goed gaat met je bedrijf en met jezelf. Ik probeer je met een frisse blik te laten kijken naar wat er speelt.

Ik kijk zowel zakelijk naar je bedrijf, als naar jou als persoon. Wie ben jij als ondernemer? Waar word je blij van? Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen? Als jij chaos in je hoofd ervaart, is de kans groot dat dit zich ook afspeelt in je bedrijf.

Ik kijk altijd naar wat er bij jou nodig is en werk volledig op maat. Als je met je handen in het haar zit en niet snapt wat er speelt, kom ik letterlijk meekijken binnen je bedrijf. Met hele kleine veranderingen kun je vaak veel bereiken! 

Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan!

Het Groeitraject is een maatwerk traject,

dat een frisse blik werpt op je bedrijf, doelstellingen en activiteiten.

Met behulp van een doelgericht actieplan

ga je in 3 maanden op weg naar meer resultaat.

EERSTE MAAND

We starten met wekelijks een sessie bij mij op kantoor. De belangrijkste vraag: wat houdt je uit “je slaap”? We maken een inventarisatie van wat er speelt  en gaan op een creatieve manier aan de slag met een creatief business plan. Waar zitten de prioriteiten? En waar zit de blinde vlek? Grote kans dat je al van alles geprobeerd hebt, dus we gaan echt uit je comfortzone. We kijken naar de jou als ondernemer, naar je team en de interne organisatie, je zichtbaarheid en marketing en je financiën. Na iedere sessie krijg je opdrachten en huiswerk mee, dat je me voor de volgende sessie weer terugstuurt, zodat ik er feedback op kan geven. 

TWEEDE MAAND

Na de eerste maand is er al veel duidelijk zijn en heb je als het goed is de eerste stappen al gezet! We gaan over naar sessies die om de week plaatsvinden. Zo heb je meer tijd om in de praktijk stappen te nemen. Je business plan is klaar en er ligt een plan van aanpak waarmee je de eerste stappen kunt zetten. In deze fase worden ook je medewerkers actief betrokken. Het belangrijkste is dat je in actie komt waardoor er daadwerkelijk verandering gaat plaatsvinden. Wat doe je als het moeilijk wordt? Welke patronen en overtuigingen komen er dan bij jou als ondernemer naar boven? Weerstand geeft vaak de meeste groei. In deze fase kijken we hoe je bedrijf minder afhankelijk kan worden van jou als ondernemer. 

DERDE MAAND

We hebben om de week een sessie. We evalueren hoe het nu al gaat en stellen zo nodig je business plan en actieplan bij. In deze periode nemen we je communicatie onder de loep. Communicatie is namelijk overal! In deze fase zal je merken dat zowel je medewerkers als je klanten merken dat er iets aan het veranderen is. De zichtbaarheid waar je mee aan de slag bent gegaan begint wat op te leveren, je processen worden steeds meer geautomatiseerd en de vibe wordt positiever. Dit is de evaluatiefase. We hebben acties uitgeprobeerd, en het is nu aan jou om te bepalen wat je ervan vindt en wat de resultaten zijn. Wat kan er nog beter? Wat gaat er al goed? Vanuit daar sturen we opnieuw bij. Je ervaart meer rust en positieve energie om door te gaan. 

AFSLUITENDE GESPREK & VERVOLG 

Aan het einde van ons traject hebben we een afsluitend gesprek. Waar stond je en waar sta je nu? Wat is er allemaal gebeurd? En wat heb je nog nodig om zo door te gaan en niet terug te vallen? We onderzoeken samen of er nog een vervolg nodig is en in welke vorm dan. De meeste ondernemers blijven nog een paar maanden aangehaakt, maar sommigen vinden het fijn om een keer in de zoveel maanden een soort APK te boeken om weer te kijken hoe het ermee staat. 

Dit traject is voor jou als je je hierin herkent:

=

Je werkt hard, maar je hebt het gevoel dat je alleen maar brandjes aan het blussen bent en achter de feiten aanloopt. Het lijkt onder de streep niks op te leveren. Vermoeidheid speelt op en je spanningsboog wordt enkel kleiner. 

=

Er is gedoe in je team en je voelt je soms in de steek gelaten. Je team zou je juist moeten ontzorgen toch? Stiekem ben je geïrriteerd, maar je wil de rest van je team niet in de steek laten, met als resultaat dat je nu zelf maar weer vaker en harder gaat werken. 

=

Je hebt het gevoel dat je echt vast zit en je ziet even niet wat er nodig is. Dit gaat ten koste van jezelf, maar ook van de relatie met je partner en je kinderen. 

=

De gedachten om je bedrijf te verkopen speelt meer dan eens op. Het plezier in je bedrijf ben je zo langzamerhand aan het verliezen. Je werkt steeds harder en maakt steeds meer uren, maar ook geeft je niet het gedroomde resultaat.

=

Je lijf geeft duidelijk signalen af dat het teveel is, dat je al te vaak over je grenzen bent gegaan. Zo heb je steeds meer fysieke klachten zoals rugpijn, nekpijn en hoofdpijn. Je neemt nu gewoon nog pijnstillers, maar je weet dat er iets anders nodig is. 

=

Je bent je bedrijf begonnen vanuit een passie, maar je ervaart op dit moment alles behalve plezier. Je vraagt je af waar dat innerlijke vuur gebleven is en hoe het zover heeft kunnen komen. 

De kracht van dit traject

Coaching & persoonlijk contact

We spreken elkaar iedere week voor een sessie of voor even tussendoor contact. Doordat we snel schakelen, kun jij snel stappen zetten.

Opdrachten op maat

Tussendoor krijg je opdrachten speciaal voor jou uitgewerkt waar je zelf mee aan de slag gaat. Dat zet jou meteen in beweging! Ik geef er feedback op.

Kijken naar je bedrijf & jou als persoon

Ik kijk uiteraard naar wat er niet goed loopt binnen je bedrijf, maar ik geloof dat jij als ondernemer daar de belangrijkste rol in speelt. We kijken dus ook naar jouw processen en patronen als persoon.

Het 1-op-1 Groeitraject bestaat uit:

A

8 coachsessies van 1,5 uur, bij mij op kantoor of online

A

Huiswerkopdrachten  op maat

A

24/7 vragen insturen via e-mail: ik ben je mentor, inspirator en klankbord.

Je investering: €547,- per maand

excl. btw

Gerrie is een enthousiaste en spontane vrouw. Een levensgenieter en een doorzetter. Haar levenservaring, professionele kennis en positieve instelling en maakt haar als persoon en als senior business mentor een topper. Ik hou van mensen zoals zij die denken in mogelijkheden. Gerrie, ik vind het fijn dat ik jou heb leren kennen!

Kristel Salemans

Kristel Fotografie Thorn

Als starter heb je veel ambitie en passie, maar er zijn talloze zaken waarvan je niet wist dat ze bestaan. Het is daarom belangrijk dat je als starter een goede business-mentor en business-coach hebt die je goed begeleid. De waarde hiervan is onbetaalbaar, doordat een business-mentor je inzicht geeft in mogelijkheden en valkuilen die je zelf niet voor mogelijk houdt.

Gerrie Lemmers van GLM Consultancy is niet alleen ervaringsdeskundige in haar vak, maar weet, dankzij haar jarenlange ervaring, ook hoe ze de vertaalslag moet maken om haar kennis en kunde over te brengen op jonge starters.

Het is bijzonder om te zien hoe zij haar beloftes waar maakt. Ze weet heel goed wat haar rol inhoud: advies geven en sturen waar nodig. De uitvoering zit bij ondernemer(s) zelf, maar het teamverband tussen ondernemer en business-mentor en business-coach Gerrie Lemmers versterkt elkaar enorm.

Concreet betekent dit dat doelen die gemaakt worden, gehaald worden onder welke omstandigheden dan ook. Zij zorgt ervoor dat ze zich buitengewoon goed inleest in de personen/zaak die ze voor zich heeft, zodat ze altijd een stap voor ligt. Dit resulteert in effectieve meetings en waardevolle gesprekken waar je keer op keer kunt groeien.

Ricardo Hekers en ik (Kariem El Kenawi) zijn Soup Bros. gestart in september 2018 en zijn na een half jaar begonnen aan het 100 dagen Groei programma met aansluitend het business-mentoring traject van Gerrie Lemmers. Als wij vanaf het begin hadden geweten dat zij zoveel waarde toe kon voegen, hadden wij vanaf dag 1 met haar samen willen werken! Terug in de tijd kan niemand, maar de toekomst is wat je er zelf van maakt, zorg er dus voor dat je gebruik maakt van Gerrie haar sterktes en je zult winst zien in alle aspecten van je onderneming op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Gerrie bedankt!

Ricardo Hekers & Kariem El Kenawi

Soup Bros.

Meer werkplezier en minder stress

Wil jij meer werkplezier en minder stress? Dan kan ik je enkel zeggen dat dit traject je niets gaat kosten. Hoezo, dit kost je niets? Ik durf je te garanderen dat bovenstaande je niets gaat kosten maar enkel geld én rust én minder stress én een verbeterde gezondheid gaat opleveren.

Als je een groei bereikt van minimaal 3x de inleg van dit traject dan kost het je niets. Toch? Als jij ervaart dat je bedrijf vóór je werkt in plaats van tegen je, dan is dat groei. Als je ervaart dat je slapeloze nachten verminderen en je weet welke strategische stappen je gaat nemen, dan is dat hetgeen dit alles je op gaat leveren. Als je lijf minder protesteert is ook dat een enorme winst.

Ik denk met je mee, praktisch en hands-on waar nodig en noodzakelijk.  Buiten de gebaande paden en buiten je comfortzone, liggen er ook voor jou als ondernemer prachtige kansen voor je bedrijf. 

Pluk de dag en stuur mij vandaag nog een bericht met datgene je bezig houdt. Scale-up of gerenommeerd ondernemer, of een starter met grootste ambities, je bent van harte welkom.

1-op-1 groeitraject

 

Weten of dit past bij jou en je bedrijf?
Vraag een vrijblijvend en vertrouwelijk hart-tot-hartgesprek aan.

Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op over het 1-op-1 Groeitraject

{a3455ar43152}