06 13 69 31 47 info@glm-consultancy.nl

Inspiratie

Je kunt een gratis Inspirerend gesprek inplannen als je samen met mij wilt onderzoeken wat de beste volgende stap is voor jou of je bedrijf.

Of meld je aan voor mijn Frisse Blik die ik met regelmaat verstuur en die je rechtstreeks in je mailbox kunt ontvangen.

e-book: 10 Tips om te groeien

Er zijn heel veel manieren waarop je aan de groei van je bedrijf kunt werken. In dit e-book gaat het over zichtbaarheid, marketing, sales en structuur.

Hoe zorg je ervoor dat alle marketing die je inzet ook daadwerkelijk bijdraagt aan de groei van je bedrijf? En dat het niet een paar acties zijn die je daarna maar weer loslaat?

Ik geef je 10 tips die er stuk voor stuk voor zorgen dat je zó zichtbaar wordt dat niemand meer om je heen wil.

{a3455ar43078}

Inspiratiekaarten

Fotograferen en wandelen. Onbewust voor mij een hele mooie vorm van expressie en inspiratie. 
De natuur is op vele momenten een spiegel van jezelf. Wat weerspiegeld er in jou? Het ritme van de natuur, daar zie ik iedere keer weer zoveel mooie parallelen en lerende momenten, je raakt zelden uitgekeken.

Ik heb eigen materiaal gebruikt voor enkele inspirerende ansichtkaarten. En er volgen er nog meer. Zeg nou zelf, wat is leuker om af en toe een kaartje, handgeschreven, op de bus te doen. Iemand bemoedigen, een hart onder de riem of een lieve kattebel.

Fullcolor en in een mooie kwaliteit. Schroom niet om een collega, werknemer of iemand die jou inspireert met een mooie boodschap te verrassen. Iedereen vindt het leuk om een compliment te ontvangen!

Uiteraard kun je ze ook gebruiken om iemand uit te nodigen voor een wandeling, lunch of mooi gesprek. Je mag ze vrij downloaden, maar met heel veel liefde stuur ik ze graag naar je op! Wil je dat? Stuur dan een mail naar info@glm-consultancy.nl.

Inspirerend gesprek

Welk traject bij jou en je bedrijf past,
bekijken we in overleg.

Hiervoor kun je een vrijblijvend en vertrouwelijk
hart-tot-hartgesprek afspreken.

{a3455ar47146}

FRISSE BLIK OP GROEI

Schrijf je nu gratis in voor Frisse Blik, de nieuwsbrief die ik regelmatig voor je schrijf.

Met input die je helpt
LiefdeVol Management in te zetten.

Laat hier je gegevens achter
en je ontvangt hem rechtstreeks in je mailbox!

{a3455ar42925}