06 13 69 31 47 info@glm-consultancy.nl

Coming soon: mijn boek

Laat je gegevens achter, dan hou ik je als eerste op de hoogte van mijn boek.

{a3455ar48743}

Over mijn boek

Diegene die mij beter kennen weten dat er een tijd in mijn leven is geweest, dat mijn wereld in brand stond. Lange tijd geleden, 41 jaar jong en niet wetende dat ik na de rustige septembermaand, in oktober een nieuwe rol zou gaan krijgen en er voorgoed de toevoeging “weduwe van”, in mijn paspoort kwam te staan. Als alleenstaande moeder, gingen we samen met z’n drieën verder. Dat was het enige wat ik wist, van al het andere wat op mij te wachten stond had ik geen enkel idee …

Maar… “iets wat zich lang geleden heeft afgespeeld, ga je nu toch niet benoemen of tot gespreksstof maken”?

Dat klopt. Enkel zelf heb ik in die turbulente periode, voorafgaand aan het overlijden en ook de lange reis die daarop volgde, mijzelf en de wereld beloofd, dat ik ooit een boek zou gaan schrijven, over de meest bizarre periode in mijn leven. Een boek voor mijzelf en voor mijn kinderen, met details en een verfijnde afspiegeling van de situatie. De gecomprimeerde versie, als vertrekpunt voor mijn innerlijke reis als weduwe.  Het was niet zomaar een reis, maar een bijzondere reis, nadat mijn man en de vader van onze kinderen zelf had gekozen voor de dood. Een doodsoorzaak, die omgeven is door taboe, schuld en schaamte. Er waren mensen in mijn directe omgeving die dit zo’n heftige gedachte vonden, dat ze als doodsoorzaak een  “een hartstilstand”, sociaal en maatschappelijk acceptabel en verantwoord hadden gevonden.

Ik heb dit boek met liefde geschreven om jou mee te nemen in het hele proces. Om je te laten weten dat je niet alleen bent, als je zelf ook zoiets meemaakt of meegemaakt hebt.