06 13 69 31 47 info@glm-consultancy.nl

AGENDA

AGENDA

Inspirerende Masterclasses en workshops

Als Business Mentor organiseer ik regelmatig inspirerende masterclasses en workshops die je helpen bij het bewust focussen op de groei van je bedrijf vanuit LiefdeVol Management. Je krijgt inzicht, inspiratie, handvatten en tools. Je ontmoet direct verschillende collega-ondernemers die net als jij ‘aan’ hun bedrijfsgroei werken, vanuit hun hart. Na elke masterclass heb jij een persoonlijk actieplan in handen.

Elke masterclass vindt plaats op een mooie locatie. Neem lekkere schoenen mee, waar mogelijk gaan we tussendoor naar buiten. Door uit je bedrijf te stappen en op een andere locatie aan de slag te gaan met wat er in de masterclass gedeeld wordt, creëer je meer ruimte in je hoofd waardoor je de meest vernieuwende inzichten krijgt.

Kijk welke masterclasses en workshops de komende periode gepland staan en schrijf je meteen in.

Uiteraard Coronaproof en boordevol inspiratie.

5 Maart 2024 –

19.00 – 21.30 uur

Weert

Workshop: Een frisse blik op jouw bedrijf. WAAR STA JE NU? hOE JA JIJ JE DOELEN VOOR 2024 REALISEREN?

Tijdens de Workshop ‘een frisse blik op jouw bedrijf, ga je letterlijk ‘met andere ogen kijken naar je bedrijf’. Waar sta je nu? Hoe ga jij je gewenste doelen voor 2024 realiseren? Wat heb je nodig om jouw verwachtingen te managen op weg naar een voor jou wenselijk resultaat? 

8 Maart 2024

8.45 – 12.15 uur

Weert

Masterclass: Netwerken is net werken

Veel plannen en ideeën kunnen stranden om vele redenen. Een van de voornaamste redenen is dat er geen samenwerking op gang komt. De samenwerking opzoeken of de kracht van je netwerk inzetten kun ook jij leren. Tijdens deze Masterclass ga je aan de slag om daar meer zicht én grip op  te krijgen. Schrijf je in en doe mee! Laat je inspireren en zie hoe jij je netwerk op een effectieve manier kunt vergroten. 

9 April 2024

16:00 -21 uur

Weert

Masterclass: Klantbeleving

Wat is klantbeleving eigenlijk en wat levert het op? Hoe ziet de klantreis van jouw klant eruit en hoe kijk je door de ogen van de klant? Krijg nieuwe inzichten en concrete ideëen afgestemd op jouw bedrijf.

3 April  2024

8.45- 12.15uur

Weert

Zichtbaarheid en Linkedin.

Linkedin en Online netwerken.

De do’s en de dont’s, om je bedrijf een boost te geven.

Tijdens deze training gaan wij aan de slag met Linkedin en online netwerken. Hoe blijf je direct in contact met je doelgroep en je klant?

Je gaat actief aan de slag met het optimaliseren van je profiel. Je krijgt talloze direct toepasbare tips en inzichten om je Linkedin pagina’s – zakelijk en professioneel – in te zetten voor jouw bedrijf.