06 13 69 31 47 info@glm-consultancy.nl

AGENDA

AGENDA

Inspirerende Masterclasses en workshops

Als Business Mentor organiseer ik regelmatig inspirerende masterclasses en workshops die je helpen bij het bewust focussen op de groei van je bedrijf vanuit LiefdeVol Management. Je krijgt inzicht, inspiratie, handvatten en tools. Je ontmoet direct verschillende collega-ondernemers die net als jij ‘aan’ hun bedrijfsgroei werken, vanuit hun hart. Na elke masterclass heb jij een persoonlijk actieplan in handen.

Elke masterclass vindt plaats op een mooie locatie. Neem lekkere schoenen mee, waar mogelijk gaan we tussendoor naar buiten. Door uit je bedrijf te stappen en op een andere locatie aan de slag te gaan met wat er in de masterclass gedeeld wordt, creëer je meer ruimte in je hoofd waardoor je de meest vernieuwende inzichten krijgt.

Kijk welke masterclasses en workshops de komende periode gepland staan en schrijf je meteen in.

Uiteraard Coronaproof en boordevol inspiratie.

24 februari 2022 –

18:30 – 21.00 uur

Weert

Workshop: Een frisse blik op jouw bedrijf, creatief denken

Tijdens de Workshop ‘een frisse blik op jouw bedrijf, creatief denken’ ga je actief aan de slag. Deze workshop mag je echt niet missen. Vind de nieuwe ideeën waar jouw bedrijf naar op zoek is. ‘De eerste stap op weg naar groei.’

1 maart

16:00 – 21.00 uur

Weert

Masterclass: Netwerken is net werken

Ook jij wil je bedrijf laten groeien en parallel ook je netwerk laten groeien. Zowel offline als online, ook op het zakelijke platform LinkedIn. Ben jij dagelijks volop bezig in het investeren in het opbouwen van een mooi netwerk met duurzame relaties? Dan is deze Masterclass echt bestemd voor jou!

8 maart 2022

16:00 -21 uur

Weert

Masterclass: Klantbeleving

Wat is klantbeleving eigenlijk en wat levert het op? Hoe ziet de klantreis van jouw klant eruit en hoe kijk je door de ogen van de klant? Krijg nieuwe inzichten en concrete ideëen afgestemd op jouw bedrijf.

COMING SOON

16:00 – 21.00 uur

Weert

Zichtbaarheid en Linkedin.

Linkedin en Online netwerken.

De do’s en de dont’s, om je bedrijf een boost te geven.

Tijdens deze training gaan wij aan de slag met Linkedin en online netwerken. Hoe blijf je direct in contact met je doelgroep en je klant?

Je gaat actief aan de slag met het optimaliseren van je profiel. Je krijgt talloze direct toepasbare tips en inzichten om je Linkedin pagina’s – zakelijk en professioneel – in te zetten voor jouw bedrijf.