06 13 69 31 47 info@glm-consultancy.nl

MKB Scan

In 15 minuten inzicht in je grootste valkuilen

MKB SCAN

In 15 minuten inzicht in je grootste valkuilEN

MKB SCAN

Maak met behulp van de MKB Scan een complete strategische analyse van je bedrijf. Ontdek waar je obstakels en je groeikansen liggen en krijg helderheid over je strategische prioriteiten.

MKB Scan + Persoonlijk bedrijfsrapport + Groeigesprek

Ik mag deze scan kosteloos aan je aanbieden als partner van Businesscoach.nl. 

Deze MKB Scan is iets voor jou als je je hierin herkent:

=

Je hebt het idee dat je alleen nog maar aan het werk bent, omdat er zoveel te regelen is. Je hebt bijna geen tijd meer voor je gezin en voor je hobby’s en dat maakt dat je er op dit moment weinig plezier in hebt.

=

Je lijf geeft duidelijk signalen af dat het teveel is, dat je al te vaak over je grenzen bent gegaan. Zo heb je steeds meer fysieke klachten zoals rugpijn, nekpijn en hoofdpijn. Je neemt nu gewoon nog pijnstillers, maar je weet dat er iets anders nodig is. 

=

Ondanks dat je personeel hebt, heb je het gevoel dat je er alleen voor staat. Je weet dat er veel meer in zit, maar het lijkt er maar niet uit te komen. 

=

Er zit een lek in je bedrijf. De inkomsten vallen tegen en je komt steeds onverwachte kosten tegen. Processen lopen ook niet helemaal lekker. Je weet op dit moment echt even niet hoe je die moet oplossen.

Ik ben jouw klankbord en stok achter de deur

Ik ben Gerrie, jouw business mentor en coach. Ik doe dit werk al jaren en heb ondertussen al heel veel bedrijven van binnen en buiten mogen zien. Ik heb gewerkt in allerlei verschillende branches en de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd. Ik zie mezelf dan ook als een bruggenbouwer: ik kan je eenvoudig in contact brengen met de juiste persoon die jij nodig hebt.

Ik heb gemerkt dat er soms maar een kleine stap nodig is, maar dat het heel moeilijk is om die als ondernemer te zien, zeker als het op dat moment niet goed gaat met je bedrijf en met jezelf. Ik probeer je met een frisse blik te laten kijken naar wat er speelt.

Ik kijk zowel zakelijk naar je bedrijf, als naar jou als persoon. Wie ben jij als ondernemer? Waar word je blij van? Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen? Als jij chaos in je hoofd ervaart, is de kans groot dat dit zich ook afspeelt in je bedrijf.

Om op te sporen waar op dit moment de meeste groei zit, is de MKB scan de eerste stap. 

 

Met de MKB Scan breng je snel in kaart waar de groeimogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Er wordt een functionele analyse gemaakt, die helder maakt wat er goed gaat in je bedrijf (en wat je dus vooral zo wilt houden) en welke knelpunten de groei in je bedrijf op dit moment in de weg staan.

Met de resultaten van de scan heb je concrete handvatten om verbeteringen door te voeren. Je weet waar je moet beginnen en wat je kunt doen om te zorgen voor andere resultaten én de groei waar je op uit bent.

MKB Canvas: het uitgangspunt voor een succesvol bedrijf waar je zelf ook blij van wordt.

Tijdens de MKB scan wordt het MKB Canvas als uitgangspunt genomen. Dit is een praktisch businessmodel van 9 pilaren waarop iedere succesvolle MKB-business is gebouwd. Het is een bewezen groeimethodiek waarmee je razendsnel de belangrijkste bottlenecks opspoort die de groei van je bedrijf belemmeren en in staat bent om verbeteringen aan te brengen.

We gaan uit van drie lagen in je bedrijf die kunnen zorgen voor het stagneren van groei:

  1. Het leiderschap is niet klaar voor groei (kern)
  2. De organisatie is niet klaar voor groei (blauwe cirkel)
  3. De klantreis is niet effectief ingericht waardoor je niet groeit (gele cirkel)

STAPJE VOOR STAPJE WEER NAAR EEN GEZOND BEDRIJF

STAP 1: MKB SCAN

Maak met behulp van 45 vragen een complete strategische analyse van je bedrijf. Ontdek waar je bottlenecks en je groeikansen liggen en krijg helderheid over je strategische prioriteiten.

STAP 2: VRIJBLIJVEND STRATEGIEGESPREK

Net als jij, ben ik razend benieuwd wat er uit de scan komt! Na de scan plannen we een vrijblijvend strategiegesprek in om de resultaten te bespreken.

3. PERSOONLIJK BEDRIJFSADVIES

Naar aanleiding van ons gesprek in combinatie met het gesprek kan ik goed bepalen wat het juiste stappenplan is. Ik denk graag strategisch met je mee. 

START MET DE

MKB SCAN