Over GLM-Consultancy

Mijn naam is Gerrie Lemmers

Ik (in samenwerking met een aantal experts en vakspecialisten) ben de drijvende en bevlogen kracht achter GLM-Consultancy. Met ruim 25 jaar ervaring in de rol van eigenaar/ondernemer en diverse functies in het bedrijfsleven ben ik in november 2008 gestart met GLM-Consultancy. Vanuit GLM Consultancy kan ik mijn passie met u delen: Als organisatie-manager, business-mentor, consultant en bedrijfsadvies en project-manager in de breedste zin van het woord: Gun jij je bedrijf Groei, ontwikkeling en vooral een frisse blik? Dan zijn wij de juiste partij!  

Het ondernemersgezin van herkomst en mijn pioniersgeest hebben mij gemaakt wie ik geworden ben. Een ondernemer en manager in hart en nieren, absolute bruggenbouwer en verbinder.

Header-over

Ik werk vanuit mijn passie en missie: “mensen (ondernemers) en ondernemingen duurzaam sterker maken”

Over GLM-Consultancy

Een vleugje feminine energie

Met mijn authentieke kracht, humor en gedrevenheid om te presteren, ga ik gericht op gestelde doelen af. Met open en heldere communicatie, een gezonde dosis lef en een vleugje hang naar avontuur zie ik iedere opdracht met vertrouwen tegemoet. De MENS staat altijd centraal. Heeft u plannen en ambitie om uw bedrijf te laten groeien en ontwikkelen? Wilt u sparren over zakelijke thema’s en dilemma’s?
GLM-Consultancy denkt en werkt graag met u mee! En als vrouw sta ik garant voor een vleugje feminine energie.

Mijn rol als business mentor

Wanneer je keuzes leert maken die dicht bij jezelf staan en jezelf kunt en mag zijn, werk je aan je eigen geluk en aan je onderneming. Als mentor betekent dit dat ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens de kwaliteiten in zich heeft om zijn eigen wensen te kunnen realiseren en verandering in gang kan zetten. Oprecht en met aandacht naar je zelf kijken, biedt nieuwe inzichten en kansen. Als mentor functioneer ik als spiegel die men soms nodig heeft om zichzelf werkelijk goed te kunnen zien.

Mijn visie

Ieder mens heeft zelfsturend vermogen. Daarvoor moet je terug naar je eigen kracht en eigen waarden. Door dit opnieuw aan te spreken kan ieder bedrijf groeien en blijvend ontwikkelen.

Mijn kernwaarden

De woorden ambitie, creativiteit, passie, humor en enthousiasme passen perfect bij mij. Dat zie je terug in mijn bedrijfsvoering.

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken