Over GLM-Consultancy

Een bevlogen team

Mijn naam is Gerrie Lemmers en ik ben de drijvende en kracht achter GLM-Consultancy. Met ruim 25 jaar ervaring als eigenaar/ondernemer en diverse functies in het bedrijfsleven ben ik in november 2008 gestart met GLM-Consultancy. Van daar uit kan ik mijn passie met u delen: Mensen en ondernemers duurzaam duurzaam sterker maken.

Ondernemen heb ik van huis uit meegekregen en heeft mij gemaakt tot wat ik ben: Een ondernemer in hart en nieren, absolute bruggenbouwer en verbinder.

De uitdagingen waar U als MKB-ondernemer mee te maken krijgt, worden steeds diverser. Om aan daaraan tegemoet te komen werk ik samen met vaste partners die net zo gepassioneerd zijn voor het MKB als ik. Zij hebben hun expertise o.a. op het gebied van marketing/communicatie en klantbeleving.

Header-over

Ik werk vanuit mijn passie en missie: “mensen (ondernemers) en ondernemingen duurzaam sterker maken”

Over GLM-Consultancy

Een vleugje feminiene energie

Met een gezonde dosis lef en een vleugje hang naar avontuur, humor en gedrevenheid zie ik iedere opdracht met vertrouwen tegemoet. Daarbij staat de MENS altijd centraal. GLM-Consultancy denkt graag met u mee! En als vrouw sta ik garant voor een vleugje feminiene energie.

Mijn rol als business mentor

Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens de kwaliteiten in zich heeft om zijn eigen wensen te realiseren en verandering in gang kan zetten. Nieuwe inzichten bieden zich aan op het moment dat je keuzes maakt die dicht bij jezelf staan, en je oprecht en met aandacht naar jezelf en je organisatie kunt kijken. Mijn rol is als een spiegel: ‘soms heb je die nodig om jezelf of je organisatie werkelijk goed te kunnen zien’.

Mijn kernwaarden

De woorden ambitie, creativiteit, passie, humor en enthousiasme passen perfect bij mij. Dat zie je terug in mijn bedrijfsvoering.

Ieder mens heeft zelfsturend vermogen. Daarvoor moet je terug naar je eigen kracht en eigen waarden. Door dit opnieuw aan te spreken kan ieder persoon en ieder bedrijf groeien en blijven ontwikkelen. En daar help ik graag bij!

Wat kan GLM-Consultancy voor jou betekenen?

De eerste stap op weg naar Groei!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken