06 13 69 31 47 info@glm-consultancy.nl

Over mij

Gerrie Lemmers
GLM-Consultancy
Businesscoach – Businessmentor – Consultant

Je bent ambitieus en gedreven om je bedrijf te laten groeien. Je team te laten groeien. Je cijfers te laten groeien. Maar ook met aandacht en liefde voor jezelf, want dat lijk je soms te vergeten. Terwijl dat zo belangrijk is.

Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je het beste van jezelf geven..

Als je als ondernemer en persoon in balans bent en met een glimlach je dag doorloopt, dan weet je bijna zeker dat je in je kracht staat. Dat je goed zorgt voor jezelf, je bedrijf, je medewerkers en met een frisse blik klaar staat voor je klanten. Iedere dag weer. Jouw balans heeft zijn weerslag op alles wat je doet en je omgeving voelt die balans ook, dit straal je uit en dit geef je door, waardoor je meer succes zult boeken.
Dat is LiefdeVol Management, met compassie naar jezelf en de mensen om je heen.

Businesscoach en businessmentor – onderscheidend en met aandacht voor jouw bedrijf. Jouw bedrijf laten groeien en je als ondernemer laten stralen, dat is mijn intentie. Als Businesscoach help ik jou het het fundament onder je bedrijf te versterken en door te groeien naar next level.

In je hart en hoofd weet jij, dat jij en je bedrijf toe zijn aan next level. Hoe dan? Dit is vaak een vraag die je bezig kan houden. Je werkt keihard in je bedrijf. Áán je bedrijf werken, staat niet altijd hoog op je prioriteiten lijstje, of het ontbreekt je aan tijd.

De wereld en ook je concurrenten staan niet stil. Koploper zijn gaat niet zomaar, gun jouw bedrijf een goede positie in de markt.

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen aan de slag en  door-pakken, kan een wereld van verschil maken. Schroom niet, je mag mij altijd om hulp vragen.

https://glm-consultancy.nl/contact/

Of gewoon samen een koffie doen?

Werken aan de groei van je bedrijf is fantastisch. Ik heb vele jaren in zeer diverse bedrijven gewerkt. Opgegroeid in een ondernemersgezin in de wereld van “de kip en het ei”, opleidingen gevolgd in de mode, getrouwd en bedrijf opgericht met mijn partner in de bouw en houtwereld. Na zijn overlijden gekozen voor studie bedrijfskunde en door als interim en crisismanager. Ook daar kwamen mooie bedrijven in zeer diverse branches (voetbal organisatie, media, automotive en maakindustrie) op mijn pad. Dit is de reden dat ik niet branche vast ben gebleken, maar wel organisatiegericht ben gebleven. De zeer brede kennis die ik daar heb opgedaan betreffende het ondernemerschap, geef ik door in mijn mentorship.  Mannen én vrouwen vinden in mij een luisterend oor een passende sparring partner.

 

Alle mentoring-programma’s die ik bied, van live 1 op 1,  tot online, of zelfs al lopende op het bospad, zijn erop gericht jou in je ondernemerschap te laten groeien. De momenten dat het stroef loopt, problemen ontstaan of pieker momenten de kop opsteken, weet je dat er in je bedrijf iets is wat je aandacht nodig heeft. Inzichten, vernieuwde strategie en verfrissende keuzes zullen jouw bedrijf naar een next-level brengen.

Het is mijn missie om ondernemers, zowel vrouwen als mannen, te empoweren om hun rol te pakken en ze als ondernemer sterker te maken. Deze missie vul ik aan met de gedrevenheid mannelijke ondernemers te laten ervaren welke kracht er in de femine touch zit, wanneer zij daar in zichzelf kennis mee maken.

Over liefde en liefdevol management

Wat hebben Groei, Liefde en Management met elkaar te maken zou je denken. Deze drie woorden zijn alles wat jij nodig hebt om jouw bedrijf succesvol te maken. Als er balans is ontstaat er rust. De meest briljante ideeën worden verkregen in rust en op momenten van reflectie. Ik ben Gerrie Lemmers, Senior Business Mentor. GLM-Consultancy staat niet alleen voor Gerrie Lemmers Management & Consultancy, maar ook voor Groei Liefdevol Managen en Groei LiefdeVol Management. Wanneer wij gaan samenwerken, ervaar je precies wat ik hiermee bedoel.

“Jouw bedrijf, en zelfs je leven, is als een schaal van mozaïek: ieder stukje heeft een eigen verhaal dat samen jouw intrinsieke waarde vormt.”

Het mozaïek van mijn leven en bedrijf:

Moeder

van twee volwassen, afgestudeerde kinderen, dochter van hardwerkende ondernemers. Opgegroeid op de “boerderij” oftewel een “gemengd-bedrijf”. Trots op dit familiebedrijf. Startte op mijn 21e mijn eerste bedrijf (gecerticifeerde opleidingen in de modebranche), startte op mijn 28e met mijn man – naast mijn eigen bedrijf – een ambachtelijk timmerbedrijf, werd daarna veel te jong weduwe.

kennis en ervaring

NLP-Practitioner en -Master, HBO-Bedrijfskunde afgestudeerd, Coach- en Trainersopleiding en Kadertraining Nijenrode (Politiek) afgerond. Zeer diverse trainingen o.a. in de communicatie en systemisch werk. Diverse bestuurlijke functies, algemeen directeur FC Eindhoven a.i. (crisismanagement, reorganisatie), algemeen manager Weert TV a.i. (crisismanagement en reorganisatie).

expertise

Reorganisatie- en crisismanagementexpert

en verder

Gek op cappuccino in de zon, sportief, leergierig, nieuwsgierig, analytisch, ambitieus, snelle denker, verbinder en bruggenbouwer, communicatiedier, en liefhebber van prosecco.

Kan niet zonder: elke ochtend een frisse duik en koude douche in de heerlijke buitenlucht.

Frisse blik

Mijn Frisse Blik in je mailbox? Schrijf je hier in:

Gerrie is een enthousiaste en spontane vrouw. Een levensgenieter en een doorzetter. Haar levenservaring, professionele kennis en positieve instelling en maakt haar als persoon en als senior business mentor een topper.

LEES MEER

Wat zijn we blij dat we jou hebben mogen ontmoeten.

Je hebt ons geholpen door een hele moeilijke tijd heen. Ons bedrijf verlamde ons.

LEES MEER

ondernemerschap

Ik groeide op, middenin het ondernemerschap. Mijn ouders bespraken hun bedrijf aan de keukentafel, in het bijzijn van ons, hun drie kinderen. Het ondernemerschap en slim denken ging er met de paplepel in. Maar ook het meehelpen en aanpakken, was vanaf zeer jonge leeftijd al vanzelfsprekend. Vele handen maakte immers licht werk. Als snel wist ik dat ik ook ondernemer wilde worden. Dat deed ik door op mijn 21e mijn bedrijf te starten. Dat deed ik. Niet een, maar twee. Het tweede bedrijf startte ik met mijn man, die uiteindelijk maar 44 jaar jong is geworden. Als moeder van toen nog 2 jonge kinderen staat je wereld dan niet alleen in brand, maar ook op zijn kop. Toch ga je door. Je moet.
Wat ik toen leerde over ondernemen, overleven en leven zijn waardevolle lessen die ik al jaren in GLM-Consultancy (mijn derde bedrijf) inzet bij mijn coaching en Mentorship, in crisistijden en in goede tijden. Groei is namelijk in elke tijd vinden.

Ik zie ernaar uit om met je aan de slag te gaan in een van mijn groeitrajecten. “You’ll never walk alone”

Met Liefdevolle groet, Gerrie Lemmers
GLM-Consultancy

in de media

Limburgse zakenvrouwen

‘In de kern van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid’

Ga naar het artikel

Weert magazine

Interview in Weert Magazine

Lees interview