Over mij

Gerrie Lemmers
GLM-Consultancy
Groei LiefdeVol Management-

Je bent ambitieus en gedreven om je bedrijf te laten groeien. Je team te laten groeien. Je cijfers te laten groeien. Maar ook met aandacht en liefde voor jezelf, want dat lijk je soms te vergeten. Terwijl dat zo belangrijk is. 

Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je het beste van jezelf geven..

Als je als ondernemer en persoon in balans bent en met een glimlach je dag doorloopt, dan weet je bijna zeker dat je in je kracht staat. Dat je goed zorgt voor jezelf, je bedrijf, je medewerkers en met een frisse blik klaar staat voor je klanten. Iedere dag weer. Jouw balans heeft zijn weerslag op alles wat je doet en je omgeving voelt die balans ook, dit straal je uit en dit geef je door, waardoor je meer succes zult boeken. 
Dat is LiefdeVol Management, met compassie naar jezelf en de mensen om je heen. 

Gaat jouw hart nu sneller kloppen, dan ben ik er voor jou.

Werken aan de groei van je bedrijf is fantastisch. Ik heb vele jaren in mannelijke bedrijven en omgevingen gewerkt. De kennis die ik daar heb opgedaan, die gespekt is met mannelijk ondernemerschap, geef ik een femine touch in mijn mentorship, zodat mannen én vrouwen een passende sparring partner vinden in mij.

Alle mentoring-programma’s die ik bied, van online tot 1 op 1, zijn erop gericht jou in je succes te empoweren, zonder allerlei beperkende overtuigingen en verwante  zaken die de groei van je bedrijf in de weg kunnen staan. Nieuwe inzichten zullen jouw bedrijf naar een next-level brengen.

Het is mijn missie om ondernemers, zowel vrouwen als mannen, te empoweren om hun rol te pakken en ze als ondernemer sterker te maken. Deze missie vul ik aan met de gedrevenheid mannelijke ondernemers te laten ervaren welke kracht er in de femine touch zit, wanneer zij daar in zichzelf kennis mee maken.

Over liefde en liefdevol management

Wat hebben Groei, Liefde en Management met elkaar te maken zou je denken. Deze drie woorden zijn alles wat jij nodig hebt om jouw bedrijf succesvol te maken. Als er balans is ontstaat er rust. De meest briljante ideeën worden verkregen in rust en op momenten van reflectie. Ik ben Gerrie Lemmers, Senior Business Mentor. GLM-Consultancy staat niet alleen voor Gerrie Lemmers Management & Consultancy, maar ook voor Groei Liefdevol Managen en Groei LiefdeVol Management. Wanneer wij gaan samenwerken, ervaar je precies wat ik hiermee bedoel.

“Jouw bedrijf, en zelfs je leven, is als een schaal van mozaïek: ieder stukje heeft een eigen verhaal dat samen jouw intrinsieke waarde vormt.”

Het mozaïek van mijn leven en bedrijf:

Moeder

van twee volwassen, afgestudeerde kinderen, dochter van hardwerkende ondernemers. Opgegroeid op de “boerderij” oftewel een “gemengd-bedrijf”. Trots op dit familiebedrijf. Startte op mijn 21e mijn eerste bedrijf (gecerticifeerde opleidingen in de modebranche), startte op mijn 28e met mijn man – naast mijn eigen bedrijf – een ambachtelijk timmerbedrijf, werd daarna veel te jong weduwe.

kennis en ervaring

NLP-Practitioner en -Master, HBO-Bedrijfskunde afgestudeerd, Coach- en Trainersopleiding en Kadertraining Nijenrode (Politiek) afgerond. Zeer diverse trainingen o.a. in de communicatie en systemisch werk. Diverse bestuurlijke functies, algemeen directeur FC Eindhoven a.i. (crisismanagement, reorganisatie), algemeen manager Weert TV a.i. (crisismanagement en reorganisatie).

expertise

Reorganisatie- en crisismanagementexpert

en verder

Gek op cappuccino in de zon, sportief, leergierig, nieuwsgierig, analytisch, ambitieus, snelle denker, verbinder en bruggenbouwer, communicatiedier, en liefhebber van prosecco.

Kan niet zonder: elke ochtend een frisse duik en koude douche in de heerlijke buitenlucht.

Frisse blik

Mijn Frisse Blik in je mailbox? Schrijf je hier in:

Gerrie is een enthousiaste en spontane vrouw. Een levensgenieter en een doorzetter. Haar levenservaring, professionele kennis en positieve instelling en maakt haar als persoon en als senior business mentor een topper.

LEES MEER

Wat zijn we blij dat we jou hebben mogen ontmoeten.

Je hebt ons geholpen door een hele moeilijke tijd heen. Ons bedrijf verlamde ons.

LEES MEER

ondernemerschap

Ik groeide op, middenin het ondernemerschap. Mijn ouders bespraken hun bedrijf aan de keukentafel, in het bijzijn van ons, hun drie kinderen. Het ondernemerschap en slim denken ging er met de paplepel in. Maar ook het meehelpen en aanpakken, was vanaf zeer jonge leeftijd al vanzelfsprekend. Vele handen maakte immers licht werk. Als snel wist ik dat ik ook ondernemer wilde worden. Dat deed ik door op mijn 21e mijn bedrijf te starten. Dat deed ik. Niet een, maar twee. Het tweede bedrijf startte ik met mijn man, die uiteindelijk maar 44 jaar jong is geworden. Als moeder van toen nog 2 jonge kinderen staat je wereld dan niet alleen in brand, maar ook op zijn kop. Toch ga je door. Je moet.
Wat ik toen leerde over ondernemen, overleven en leven zijn waardevolle lessen die ik al jaren in GLM-Consultancy (mijn derde bedrijf) inzet bij mijn coaching en Mentorship, in crisistijden en in goede tijden. Groei is namelijk in elke tijd vinden.

Ik zie ernaar uit om met je aan de slag te gaan in een van mijn groeitrajecten. “You’ll never walk alone”

Met Liefdevolle groet, Gerrie Lemmers
GLM-Consultancy

in de media

Limburgse zakenvrouwen

‘In de kern van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid’

Ga naar het artikel

Weert magazine

Interview in Weert Magazine

Lees interview