06 13 69 31 47 info@glm-consultancy.nl

referenties

Gerrie is een enthousiaste en spontane vrouw. Een levensgenieter en een doorzetter. Haar levenservaring, professionele kennis en positieve instelling en maakt haar als persoon en als senior business mentor een topper. Ik hou van mensen zoals zij die denken in mogelijkheden. Gerrie, ik vind het fijn dat ik jou heb leren kennen!

Kristel Salemans

Kristel Fotografie Thorn

Als starter heb je veel ambitie en passie, maar er zijn talloze zaken waarvan je niet wist dat ze bestaan. Het is daarom belangrijk dat je als starter een goede business-mentor en business-coach hebt die je goed begeleid. De waarde hiervan is onbetaalbaar, doordat een business-mentor je inzicht geeft in mogelijkheden en valkuilen die je zelf niet voor mogelijk houdt.

Gerrie Lemmers van GLM Consultancy is niet alleen ervaringsdeskundige in haar vak, maar weet, dankzij haar jarenlange ervaring, ook hoe ze de vertaalslag moet maken om haar kennis en kunde over te brengen op jonge starters.

Het is bijzonder om te zien hoe zij haar beloftes waar maakt. Ze weet heel goed wat haar rol inhoud: advies geven en sturen waar nodig. De uitvoering zit bij ondernemer(s) zelf, maar het teamverband tussen ondernemer en business-mentor en business-coach Gerrie Lemmers versterkt elkaar enorm.

Concreet betekent dit dat doelen die gemaakt worden, gehaald worden onder welke omstandigheden dan ook. Zij zorgt ervoor dat ze zich buitengewoon goed inleest in de personen/zaak die ze voor zich heeft, zodat ze altijd een stap voor ligt. Dit resulteert in effectieve meetings en waardevolle gesprekken waar je keer op keer kunt groeien.

Ricardo Hekers en ik (Kariem El Kenawi) zijn Soup Bros. gestart in september 2018 en zijn na een half jaar begonnen aan het 100 dagen Groei programma met aansluitend het business-mentoring traject van Gerrie Lemmers. Als wij vanaf het begin hadden geweten dat zij zoveel waarde toe kon voegen, hadden wij vanaf dag 1 met haar samen willen werken! Terug in de tijd kan niemand, maar de toekomst is wat je er zelf van maakt, zorg er dus voor dat je gebruik maakt van Gerrie haar sterktes en je zult winst zien in alle aspecten van je onderneming op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Gerrie bedankt!

Ricardo Hekers & Kariem El Kenawi

Soup Bros.

Wat zijn we blij dat we jou hebben mogen ontmoeten. Je hebt ons geholpen door een hele moeilijke tijd heen.

Ons bedrijf verlamde ons. Wij zaten in enorm “zwaar weer” en we zagen echt geen licht aan het einde van de tunnel.

We vroegen je om hulp en vanaf dat moment stond je klaar. Dag in dag uit. Bellen, mailen, klaar staan met je wijze woorden en goede adviezen.

Je hebt ons begeleid naar de juiste contacten door onze hele faillissementsprocedure heen. Je hebt een onwijs groot netwerk, wat voor ons een groot voordeel was.

Niks was je teveel en niks was je te gek.
In zo’n heftige periode weet je soms niet meer waar je goed aan doet, gelukkig had Gerrie voor elk nieuw item een advies / oplossing.

We vinden je een top vrouw. Een fantastisch sterke krachtige vrouw die weet waar ze over praat.

We zijn inmiddels bijna 1 jaar verder en bij ons gaat langzaam het zonnetje weer schijnen..

Ieder geval zal anders zijn, maar een ding weten we wel, zodra jullie met Gerrie in zee gaan, is er zicht op positiviteit en altijd een positieve uitweg. Waren wij jou als businessmentor en Interim-manager twee jaar eerder tegengekomen, dan hadden wij het faillissement bijna zeker kunnen voorkomen …

Lieve Gerrie bedankt dat je in ons leven bent gekomen.

Wij hopen samen met jou in onze toekomst veel positiviteit en successen te mogen behalen.

Ronald en Cindy Slangen