Wat is jouw koers voor het jaar 2020?

 In Consultancy, Management, Trainingen, Uncategorized

Heb jij je plannen klaar voor 2020?  

Pfff, heb jij ook het gevoel dat 2019 is omgevlogen? Vanuit “het niets” zitten wij volop in de herfst en dienen de laatste maanden zich aan… Vanaf vandaag telt onze kalender nog exact 10 weken tot het nieuwe jaar! Over 10 weken slaan wij de bladzijde om naar 2020. Het boek van 2019 gaat dicht en wij beginnen symbolisch maar ook cijfermatig “met een schone lei”, oftewel een nieuw boekjaar. Een nieuw jaar waarin opnieuw “niets zeker is” van alles wat je gaat doen en wil gaan doen. Op het moment dat de klok het nieuwe jaar inluidt en wij elkaar een goede gezondheid, geluk en succes toewensen beginnen wij in feite aan een “nieuw boek” en een nieuwe episode, zowel zakelijk als privé. “Geluk en succes”, zulke eenvoudige woorden met zo een vergaande betekenis. Geluk en succes voor jou privé en voor jou als ondernemer én voor jouw bedrijf.

Juiste strategie!

Uiteraard ben je bewust van je gezondheid en maak je misschien op de eerste dag van het nieuwe jaar, goede voornemens, betreffende je conditie en heel veel andere persoonlijke zaken. Natuurlijk heb jij een gezond bedrijf waar je dagelijks als ondernemer met heel veel plezier werkt en innoveert.

Vanzelfsprekend heb je een duidelijke missie en visie die dagelijks jouw leidraad zijn bij het besturen van je bedrijf. Uiteraard heb jij een goed gevulde orderportefeuille of zicht op een goed gevulde orderportefeuille voor het nieuwe jaar!

 

Zit jij op koers?

Of… is het voor jou en je bedrijf ietsje anders? Ben jij nog niet zo bezig met de planning van 2020? Zit je op dit moment vooral te zwoegen om “het werk uitgevoerd te krijgen vanwege te weinig mensen”? Of zit jij te zwoegen omdat je weet dat de wereld verandert en dat ook jouw bedrijf nog een flinke slag in mee zal moeten veranderen? Misschien lig je wel vaak wakker met de vraag “hoe het überhaupt met je bedrijf gaat” en dat je voelt dat je de grip en het plezier aan het verliezen bent?

Kortom zit jij nog op koers, of ben je als je heel eerlijk bent, toe aan een klankbord of een frisse blik? Een objectieve kijk op jouw bedrijf, geeft altijd nieuwe inzichten! Wat zou jij doen als alles binnen jouw bedrijf mogelijk was? Wat zou jij doen als jouw bedrijf een goede bron van inkomsten en winst is, en wat is dan jouw rol en taak?

 

Frisse blik!

Als je bedenkt dat je als persoon enkel optimaal kunt functioneren in 3 rollen en de daarbij horende taken, dan ga je op andere manier kijken naar je bedrijf én jouw bijdragen in al je rollen en taken. Tuurlijk kunnen wij veel meer! Maar waar zit jouw kracht en waar zit jouw drive? Wat maakt je vrolijk en blij? Wat maakt jou vrij in je hoofd en in je dagelijkse “doen”? Waar krijg jij energie van? Maar ook wat bezorgt jou een energie-lek? Dit laatste is net zo belangrijk om te weten als “wat maakt je zo blij”? Een energie-lek is op z’n zachtst gezegd niet goed en hiervan wordt je op termijn vermoeid en leeg. Een energie kan zelfs leiden of weinig of geen inspiratie, negatieve gedachten en weinig plezier in je werk. Met als gevolg misschien wel stress. Negatieve gedachten en stress laten jou als ondernemer niet groeien en ontwikkelen, maar laten juist het tegenovergestelde zien…

 

Rust en vrijheid

Wij kunnen hier samen, met een objectieve blik naar kijken, tijdens de speciale dag Brainstormen en Creatief denken. Wij gaan ervoor zorgen dat jij maximaal wordt uitgedaagd om met een andere blik naar je bedrijf te gaan kijken. Wij gaan je uit jouw comfortzone halen en ook jou je eigen frisse blik gunnen! Je stapt energiek naar buiten, met mooie en nieuwe inzichten. Inzichten die jou gaan helpen je bedrijf met andere ogen te bekijken en de dagelijkse “pijnpunten” inzichtelijk te maken, maar vooral ook op gaan lossen! Pijnpunten die jou uit je slaap houden en die knagen aan jouw nachtrust. Die jou op sommige momenten beroven van “jouw vrijheid” om de eenvoudige reden dat je het gevoel hebt dat je amper de tijd kunt nemen om te ontspannen, vakantie te vieren of je met je vrienden en familie op pad te gaan.

 

Slimme keuze!

Gun jezelf een optimale slaap en begin met een frisse blik! Gun jezelf “geluk en succes”! Weet dat het vaak je eigen “blinde vlek” is, die jou wakker houdt en die jouw bedrijf niet verder brengt..! Heb jij ook de intentie en de wens om vooral voor “geluk en succes” te gaan, kies dan voor de uitdaging en ga ermee aan de slag! Het komt niet “zomaar op je pad”! Op het moment dat jij kiest voor een duurzaam ontwikkeltraject, waar jij als ondernemer je hoofd boven het maaiveld uit gaat steken, dan is dat een slimme keuze! Jij als ondernemer kunt het verschil maken en je positie in de markt versterken. Meer marktaandeel creëren en als ondernemer een snoeiharde Branding neerzetten.

 

Geluk, succes en vooral Winst!

Graag helpen we jou verder op weg naar Groei en ontwikkeling! Schrijf je in voor een van de VIP-dagen om áán je bedrijf te werken, om expliciet naar je businessplan te kijken én om jouw blinde vlek zichtbaar te maken! Of jij kiest voor het intensieve programma, waarin je met nog meer enthousiasme keihard op weg bent naar een optimaal resultaat! Op weg naar een heel veel “Geluk en Succes”, met een lach op je gezicht en een ontspannen manier van ondernemen! Want wat jij uitstraalt, krijg je terug van je klanten! Stel niets uit voor de dag van morgen. Over 10 weken is dit jaar voorbij! Schroom niet en neem vanaf vandaag al je goede voornemens serieus en gun jezelf vooral een heel mooi nieuw en succesvol jaar! GLM-Consultancy is ook jouw partner in Groei en Ontwikkeling! Op weg naar een jaar van Groei, ontwikkeling én Winstgevend jaar..!

De eerste stap op weg naar groei kan op vele manieren. Via de volgende link kunt u alles lezen over de Masterclass Brainstormen – voor de groei van jouw bedrijf.  https://glm-consultancy.nl/agenda/

Heeft u vragen omtrent overige Groeitrajecten? klik dan hier! https://glm-consultancy.nl/contact/

 

 

 

 

Gerrie Lemmers
GLM-Consulttancy heeft de missie 'om mensen (ondernemers) en ondernemingen duurzaam sterker te maken'. Op weg naar Groei!
Recente Blogs

Laat een reactie achter

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken