06 13 69 31 47 info@glm-consultancy.nl

FRISSE BLIK WANDELTRAJECT

business mentoring voor ondernemers die voor een belangrijke keuze staan 

FRISSE BLIK WANDELTRAJECT

business mentoring voor ondernemers die voor een belangrijke keuze staan 

hoe haal je het beste uit jezelf?

Tijd om een frisse blik te werpen

Hoe haal je het beste uit jezelf? En hoe geef je dát beste door aan je bedrijf én je omgeving? Hoe doe je dat als er bijvoorbeeld privézaken spelen die je op wilt lossen of als er zakelijke dilemma’s zijn?

Of de issues die spelen nu groot zijn of kleiner: het succes van je bedrijf heeft alles te maken met jouw zijn, jouw energie en jouw inzet.

Tijd om met een frisse blik opnieuw te kijken naar je krachten, talenten en de liefde voor je bedrijf.

 

Gerrie Lemmers

Je hoeft het niet alleen te doen!

Mijn naam is Gerrie en ik ga graag met jou op pad. Als businessmentor en businesscoach én ondernemer, stond mijn wiegje bij ondernemende ouders binnen een, wat het toen was, “agrarisch bedrijf”, in een landelijke omgeving. Er werd hard gewerkt, was er een duidelijke visie, daadkracht en lef. Anderzijds waren er de dieren, het economische en persoonlijke belang en ook de dagelijkse balans. Dat laatste was een belangrijke indicator, zowel mentaal, fysiek als financieel bij ieder keuze die werd gemaakt. Als gezin waren wij direct betrokken bij dit proces en als kind leerde ik al op jonge leeftijd de handen uit de mouwen te steken. Het leven dicht bij de natuur, de dieren en de dynamiek van het ondernemerschap, leerde mij zoveel meer, wat niet in de boeken beschreven stond.

Om terug naar je gevoel te komen, neem ik je graag mee naar buiten. Letterlijk terug naar je eigen natuur. Ik begeleid al vele jaren ondernemers om het beste te halen uit hun bedrijf. Dit kan enkel als je het beste uit jezelf en uit je team weet te halen. Als reorganisatie manager en interim heb ik gewerkt en mijn bewezen track records gehaald bij zeer diverse bedrijven en organisaties: groot, klein en allerlei verschillende sectoren. Iedere ondernemer loopt zijn persoonlijke pad en heeft iets anders nodig. Bij iedere fase hoort een andere stap.

Ik help zowel op het strategisch niveau van de hele organisatie, als op persoonlijk niveau van jou als ondernemer. 

 

De afgelopen jaren heb ik ondervonden dat er nog veel beslissingen gemaakt worden vanuit het hoofd.

Ik heb van dichtbij mogen zien dat de beste beslissingen gemaakt worden vanuit een combinatie tussen hoofd en hart.

Vanuit je passie en je talent. Van precies datgene waar jij energiek en enthousiast van kunt worden.

Een business mentor sessie in de natuur

is iets voor jou als je je hierin herkent:

L

Je op dit moment voor belangrijke keuzes staat

De keuzes kunnen ingrijpende gevolgen hebben. Misschien betekent dit dat het niet goed gaat met je bedrijf, en dat er belangrijke knopen moeten worden doorgehakt.

Misschien betekent het juist dat het wel goed gaat, en dat je mag opschalen. Voor iedere fase is er iets anders nodig.

L

Je bent op dit moment niet blij met je bedrijf.

Je voelt je moe, zit tegen een burn-out aan en je weet als je eerlijk bent dat je het op deze manier niet langer meer trekt.

Je zoekt iets waar je weer energie van krijgt, maar tegelijk wordt je opgeslokt door alles wat er nog “moet”. Je hebt chronisch tijd tekort en hebt het idee dat je grip verliest.

L

Je hebt behoefte aan nieuwe focus

Ingrijpende gebeurtenissen hebben ervoor gezorgd dat je even weg van jezelf bent en je hebt behoefte aan een nieuwe focus.

Je wil graag groeien met je bedrijf en bent opzoek naar de volgende stap.

Ervaringsverhalen

Dit is hoe anderen het wandelen ervaren hebben

Gerrie is een enthousiaste en spontane vrouw. Een levensgenieter en een doorzetter. Haar levenservaring, professionele kennis en positieve instelling en maakt haar als persoon en als senior business mentor een topper. Ik hou van mensen zoals zij die denken in mogelijkheden. Gerrie, ik vind het fijn dat ik jou heb leren kennen!

Kristel Salemans

Kristel Fotografie Thorn

Wat zijn we blij dat we jou hebben mogen ontmoeten. Je hebt ons geholpen door een hele moeilijke tijd heen.

Ons bedrijf verlamde ons. Wij zaten in enorm “zwaar weer” en we zagen echt geen licht aan het einde van de tunnel.

We vroegen je om hulp en vanaf dat moment stond je klaar. Dag in dag uit. Bellen, mailen, klaar staan met je wijze woorden en goede adviezen.

Je hebt ons begeleid naar de juiste contacten door onze hele faillissementsprocedure heen. Je hebt een onwijs groot netwerk, wat voor ons een groot voordeel was.

Niks was je teveel en niks was je te gek.
In zo’n heftige periode weet je soms niet meer waar je goed aan doet, gelukkig had Gerrie voor elk nieuw item een advies / oplossing.

We vinden je een top vrouw. Een fantastisch sterke krachtige vrouw die weet waar ze over praat.

We zijn inmiddels bijna 1 jaar verder en bij ons gaat langzaam het zonnetje weer schijnen..

Ieder geval zal anders zijn, maar een ding weten we wel, zodra jullie met Gerrie in zee gaan, is er zicht op positiviteit en altijd een positieve uitweg. Waren wij jou als businessmentor en Interim-manager twee jaar eerder tegengekomen, dan hadden wij het faillissement bijna zeker kunnen voorkomen …

Lieve Gerrie bedankt dat je in ons leven bent gekomen.

Wij hopen samen met jou in onze toekomst veel positiviteit en successen te mogen behalen.

Ronald en Cindy Slangen

Letterlijk en figuurlijk

In beweging in de natuur

In een eigen bedrijf is altijd beweging, maar soms zit je even vast. De elementen uit de natuur helpen je om met een frisse blik te kijken naar de situatie zoals hij is.Wat is je strategie en wat heb je nodig om je doelen te gaan behalen? Ervaar jij voldoende focus op precies datgene waar jij sterk in bent en blij van wordt?

Wist je dat wij van nature beschikken over een aantal kernkwaliteiten, welke ons enkel energie geven. Dat al het gene niet je kernkwaliteit is en ook niet je ontwikkelpunt is, je ongelofelijk veel energie kan kosten? Wat zijn de risico’s? Wat zijn je angsten? Waarom voel jij keer op keer dat je moe en uitgeblust bent, of ervaar je stress precies op die momenten dat je het niet gebruiken kunt. En wat is dan de beste keuze op dit moment?

Ik breng je uit je hoofd, naar je gevoel, in de natuur, waardoor je keuzes kunt maken die echt bij je passen.

 

Optioneel & op maat

Persoonlijk paspoort

Jij krijgt een uitgebreid boek en een test om jouw 5 unieke talenten te ontdekken. Vanuit daar ontstaat jouw persoonlijke paspoort, waarmee je ontdekt welke sterke punten jij hebt. 

Jouw Persoonlijke Paspoort is een speciaal document dat jij er steeds opnieuw kunt bijpakken als je je uit balans voelt, als je minder goed slaapt, als je het idee hebt dat je in je eigen valkuil stapt, kortom: als je merkt dat de energie die je nu voelt niet optimaal is, waardoor je niet optimaal kunt presteren.

Je hebt je talenten, je krachten en je passie in kaart op unieke wijze en kunt deze heel bewust toepassen in je leven en ondernemerschap.

De investering voor het Persoonlijk Paspoort is €125 euro excl. btw. 

 

Werken aan je bedrijf in de natuur

Wat levert een wandeltraject je op?

Belangrijke knopen doorhakken binnen je bedrijf

Je hebt je talenten, je krachten en je passie in kaart. Dit zorgt voor daadkracht. Hierdoor voel jij je zelfverzekerd en neem je makkelijker een beslissing.

Vanuit meer plezier ondernemen

Je bent meer in contact met je gevoel en weet wat voor jou belangrijk is.

Dat maakt dat je bedrijf je weer energie geeft, in plaats van dat je erop leegloopt.

Groei voor je bedrijf

Je weet hoe je je bedrijf kunt laten groeien. Je hebt meer focus, meer structuur en een helder plan voor de komende periode.

Praktische informatie

Wat doen we?

Na onze eerste kennismaking, live of online plannen we de eerste afspraak in om te gaan wandelen.

Als je kiest voor een traject, krijg je na iedere wandeling oefeningen en/of opdrachten voor thuis.

De wandelingen zijn iedere keer weer magisch! Ik werk intuïtief en stem af op wat je nodig hebt. Mijn jarenlange ervaring in zeer diverse bedrijven en branches hebben mij veel geleerd van wat er kan spelen in de kern van een bedrijf. De interne organisatie, oftewel het kloppende hart van een bedrijf is de kern waar het om draait. De mens staat altijd centraal. De juiste rollen met de juiste taken zijn essentieel op weg naar rust, succes en winst. Je hoofd leegmaken, doelstellingen in kaart brengen en parallel aan de slag gaan met een duidelijke strategisch plan. Iedere ondernemers is anders. De een heeft behoefte aan een strategisch plan op hoofdlijnen, de ander heeft behoefte aan een duidelijk  stappenplan op weg naar verandering, beweging om de rust terug te brengen in het hoofd én het bedrijf. Op weg naar gezonde cijfers en winst.  voldoende om weer grip te krijgen op jouw bedrijf.

Praktische zaken regel ik. Bij regen een extra papraplu. Een flesje water of drankje voor de dorst. Inzichten worden omgezet naar duidelijke handvatten op weg naar je te behalen doelen.

De wandelgesprekken vinden plaats in prachtige natuurgebieden in regio Weert. Mocht dit niet passend zijn, dan kom ik graag naar je toe. Hierover maak ik vooraf een passend voorstel betreffende afstand en tijd.

Optioneel kan je kiezen voor een Persoonlijk Paspoort (kosten: €125 excl. btw), waarbij ik je talenten, je krachten en je passie in kaart breng, wat we gebruiken tijdens de wandelcoaching.

Klaar om aan de slag te gaan? Trek je wandelschoenen of gemakkelijke schoenen aan, kleed je naar het weer en dan gaan we ervoor!

Vragen waar je wellicht nog antwoord op wil

Ik loop tegen problemen aan binnen ons team, is dit ook geschikt voor mij?

Ja, zeker! Ik kijk graag met jou wat er nodig is in het team om als team weer goed te functioneren. “De mensen”, en jouw team zijn immers de schakel binnen het bedrijf!

Ik kan niet lang wandelen door fysieke uitdagingen, wat nu?

Geen probleem, dan zoeken we onderweg een bankje. Bij verminderde mobiliteit kiezen we een verhard pad, of eventueel het park.

Slecht weer of regen?

De wandeling gaat altijd door. Een paraplu en regenkleding zijn de oplossing.

Ik wil graag strategisch kijken en ons business plan evalueren, past dit bij mij?

Daar kan ik je zeker mee helpen, zowel in mijn kantoor binnen, maar ook buiten. Neem even contact op, dan kijken we welk traject het beste aansluit.

Ik ben pas net gestart, is dit nuttig voor mij?

Ja, zeker. Ik help je graag om je bedrijf vanuit een stevige basis op te zetten. Je komt bovendien vast niet voor niks bij mij terecht.

Een (business) coach, die heb je toch pas echt nodig als je veel problemen hebt?

Om gecoacht te worden is het niet nodig om diep in de put te zitten. Als je het vergelijkt met een auto: die breng je ook ieder jaar naar de garage voor een keuring. Waarom zou je dat niet doen als jij je persoonlijk wil ontwikkelen of je bedrijf verder wil helpen groeien? Logisch toch om af en toe een apk voor jezelf te nemen. Als jij energiek en fit bent, zal dit direct ten goede komen bij de groei van je bedrijf.

Koffie, thee of toilet?

Aan alles is gedacht, ik neem graag een drankje voor je mee, of wij nemen onderweg een “to go”. Wij gaan op pad in de natuur, maar in de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden voor een toiletbezoek.

Klaar voor een frisse blik op je bedrijf?

Wil jij een persoonlijk gesprek om te ervaren of het frisse blik wandeltraject bij jou en je bedrijf past? 

De eerste kennismaking plan ik graag met je in, live of online, fijn om je te ontmoeten. We kunnen tijdens een kennismakingswandeling samen op pad.

{a3455ar43151}