06 13 69 31 47 info@glm-consultancy.nl

Workshop

Een frisse blik op jouw bedrijf

Workshop

EEN FRISSE BLIK OP JOUW BEDRIJF

Eindelijk tijd om aan je bedrijf te werken

Tijdens deze workshop ‘een frisse blik op jouw bedrijf’ ga je actief aan de slag. Je bedrijf loopt goed, maar jij als ondernemer weet als geen ander dat je altijd weer op zoek bent om ook jou bedrijf fris en fit te houden. Innovatief en vooral onderscheidend ten opzichte van je con-collega’s. Ideeën die jouw bedrijf fris en energiek houden en je verder brengen op weg naar groei, ontwikkeling en een blijvend onderscheidend vermogen. Stilstand is achteruitgang.

Of je hebt het in deze Corona tijd erg druk en weinig tijd aan je bedrijf te werken, of je bent enigszins verlamd door de zeer heftige tijd waar je nog in zit of lange tijd in hebt gezeten, in alle situaties is het pure noodzaak om aan je bedrijf te blijven werken. Om onderscheidend en inspirerend te zijn en precies datgene zichtbaar maakt, waarom jouw klanten zo graag in jouw omgeving zijn. Wat is jouw sprankel en onderscheidende vermogen. Wat is jouw passie en hoe is die zichtbaar en voelbaar voor jouw dierbare klant en relatie.

In de workshop gaan wij een aftrap maken met creatief denken en je inspireren om zelf aan de slag te gaan om vele frisse blikken in je bedrijf te implementeren. Heb je een businessplan, dan mag je dit meebrengen voor deze dag, als vertrekpunt voor vernieuwde frisse blikken. Geen nood, mocht je geen businessplan hebben voor je bedrijf. Ook dan valt er heel veel te ontdekken en te leren om met een frisse blik naar je bedrijf te kijken en precies datgene te gaan creëren en ontwikkelen, wat jouw bedrijf uniek en onderscheidend maakt.

Waar we naar gaan kijken: 

=

Waar staat je bedrijf nu?

Wat gebeurt er nu binnen je bedrijf? Wat gaat er goed? Waar loop je op vast? Waar zit je blinde vlek?

=

Waar wil je naartoe?

Hoe zie je je bedrijf voor je in de toekomst? Wat is er nodig op financieel gebied?

=

Hoe ga je dat doen?

Hoe ga je dat vertalen naar de toekomst toe? Wat heb je nodig om de omslag te maken? Welke praktische stappen zijn daarvoor nodig?

ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT

Wil jij graag weten wat je hiervoor nodig hebt en hoe je dit kunt bereiken, schrijf je dan in voor de workshop “een frisse blik op jouw bedrijf”.

Deze workshop is de aftrap van een businessplan. Ik nodig je uit om tijdens de workshop te brainstormen en te denken, maar om juist ook te voelen. We focussen op wat bij jou past én op de zakelijke kant die ervoor nodig is om dat te kunnen bereiken.

Na de workshop heb je weer focus en weet je wat de eerste volgende stap is om jouw bedrijf verder te laten groeien.

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT:

l

Inleiding:

  • Hoe werkt creatief denken?
  • Wat levert het op?
l

Kijk met een frisse blik naar je eigen bedrijf

  • Waar sta je met je bedrijf en waar wil je naar toe?
  • The sky is the limit.
l

Zelf aan de slag

  • Je beste ideeën op papier.
l

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op 24 februari van 18:30 tot 21:00 uur op mijn locatie in Cwartier (Weert). Het is een workshop met een kleine groep, zodat er genoeg aandacht is voor ieder zijn onderneming. Tijdens de workshop help ik focussen en onderzoeken we de eerste stap!