In de eerste maand van het jaar zijn er vele netwerkbijeenkomsten geweest en is er vele malen het glas geheven op een gezond en succesvol nieuwjaar. Geluk en gezondheid zijn belangrijke elementen in ieders leven.

Voor u als ondernemer, voor uw gezin en zeker ook voor uw medewerkers én voor uw bedrijf.

Op zo’n moment wordt er tevens een wens uitgesproken “dat het zakelijk een gezond en succesvol jaar mag worden”. Deze woorden passen bij het moment en blijken ook redelijk vluchtig te zijn… Heeft u een goed beeld van de gezondheid van uw bedrijf? Wat is een gezond bedrijf? Wat betekent een gezond bedrijf voor u?

Heeft dit te maken met de omzet die u genereert? Betekent een gezond bedrijf voor u dat u voldoende innovatief kunt zijn? Een gezond bedrijf zegt iets over de gezondheid van u en uw medewerkers? Wat is de juiste definitie van een gezond bedrijf? Een gezond bedrijf heeft in ieder geval te maken met omzet en winstmarges. Maar ook met innovatie en een duidelijke visie.

 

Maar hoe zit het met uw onderneming?

Bent u pas gestart of draait u al vele jaren mee? Bereikt u jaar na jaar uw doelstellingen? Kun u voldoende groeien en bloeien zoals u wenst?

Ik heb vele ondernemers mogen ontmoeten in de afgelopen maand.  Waardevolle momenten mogen delen en vele mooie en open gesprekken mogen voeren, zeker ook bij de netwerkbijeenkomsten.

Wat mij vooral is opgevallen tijdens die gesprekken dat er nogal wat ondernemers zijn die hun zorgen uitspreken. “Kan ik wel voldoende groeien?” en “mijn bedrijf doet het goed, maar een echte groei kan ik niet ontdekken”, deze uitspraken heb ik meerdere malen mogen horen.

 

Hoe staat het met uw strategie?

Besteed u voldoende aandacht aan uw marketing? Heeft u een duidelijke plan van aanpak voor de komende maanden en half jaar? Wat gaat u echt doen om flink aan de weg te gaan timmeren en groter te groeien?

Kortom je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

Er zijn vele manieren om uw bedrijf te laten groeien en ontwikkelen. Buiten gebaande paden lopen en out of the box denken. Dit kan u in ieder geval heel veel inzichten opleveren en zeker ook meer resultaat op gaan leveren. Verfrissende ideeën, anders denken en handelen dan dat u tot heden heeft gedaan! Ga u niet verschuilen achter de uitspraak dat u dat al heeft gedaan of heeft geprobeerd. Want dat is echt een dooddoener voor u en uw bedrijf. De wereld staat niet stil en is volop in beweging. De strategie van gisteren is morgen alweer achterhaald. Het huidige businessmodel van uw organisatie staat dus nooit stil en verdient aandacht.

Graag ga ik met u in gesprek en op onderzoek uit om uw doelstellingen te gaan halen. Om volop te groeien en te bloeien en om meer resultaat te gaan boeken dan dat u durft te hopen. Ik neem u als consultant graag mee naar een wereld van eigen regie en voldoende resultaat. Stap uit u comfortzone en overtuig uzelf dat er meer groei inzit voor u en uw bedrijf dan dat u durft te dromen. Dat betekent ook dat u daadwerkelijk aan de slag gaat en daadwerkelijk het lef heeft om stappen te nemen. De eerste stap die u nu moet nemen is contact opnemen met Gerrie Lemmers – GLM-Consultancy! Of schrijf u in voor een brainstormsessie. Tijdens deze sessie gaat u 3 uur intensief op zoek naar de mogelijkheden en kansen voor u bedrijf. Durft u het aan? Ik in ieder geval wel en mijn trainingsagenda is dan ook weer goed gevuld met uitdagende sessies….

Ook uw onderneming kan zich blijvend ontwikkelen op weg naar groei en een goed resultaat…!