Je bedrijf, familie, vrienden en ook je beste maatjes, allemaal nemen ze een speciaal plekje in, in jouw hart en jouw bestaan. Ieder op zijn persoonlijke manier. Zelf ben ik gezegend met 2 fantastische kinderen, lieve vrienden en familie om mij heen, inclusief een paar super persoonlijke maatjes. Vrienden waar ik dagelijks mee op pad ga en waar ik op zonnige maar ook op regenachtige dagen mooie avonturen beleef.  Dagelijks nieuwe herinneringen en kostbare momenten, waarvan vele met een gouden randje. Dit super paar, maakt het voor mij mogelijk, vanuit mijn wens en verlangen om op pad te gaan en de wereld te verkennen tot uitvoer te brengen. Wij zijn al vele jaren aan elkaar verknocht en zijn inmiddels “best friends ever”. De dialoog, het gesprek, de geluksmomentjes, maar ook de onzekerheden, de tranen en de verdrietige momenten, allemaal komen ze voorbij op de momenten dat wij samen zijn. Soms is het hard werken en flink aanpakken. Op weg naar een nieuwe strategie, het vergroten van onze kennis en kunde en flink wat nieuwe uitdagingen. Veelal is de spirit en de energie die het geeft de beste indicator om te voelen dat je aan elkaar verknocht bent en dat de liefde voor elkaar nog lang niet voorbij blijkt te zijn.

Onlangs hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en zijn wij samen een nieuw avontuur aangegaan, waarvan zelfs het officiële gedeelte al is afgerond. Een geweldig avontuur wat al heel veel moois heeft opgeleverd. Eigenlijk viel er heel veel samen, van alles wat al op ons pad was gekomen, in combinatie met deze nieuwe uitdaging, op weg naar nog heel veel mooie andere ontdekkingen en avonturen.

Geweldig om te mogen ervaren wat een energie je voelt en ervaart als je de deur naar het avontuur openzet. Als je al zolang vanuit een hobby en passie dagelijks op pad gaat en dat je dit zelfs mee kunt nemen naar je bedrijf en je dagelijkse werk.

In mijn bedrijf, is het mijn uitdaging om ondernemers te laten stralen, energiek en met plezier hun bedrijf te leiden en activiteiten te ontplooien. Eenvoudig weg “geld te laten verdienen”. Mijn speerpunten zijn “focus – strategie – zichtbaarheid en creativiteit”. Bij alles wat jij doet, neem jij je intuïtie mee, en zo is dat ook voor mij. Ook binnen jouw bedrijf, zijn er dagelijkse uitdagingen die je mag ervaren als avontuurlijke ontdekkingsreis. Op het moment dat dit voor jou anders voelt en je niet meer de energie krijgt die je nodig hebt, is het tijd om opnieuw te kijken naar je bedrijf en datgene wat jij behoeft om wel weer “sprongetje van geluk” te voelen. Of zoals ik het soms noem, de oh zo kostbare “twinkel in je ogen”.

Terug naar mijn maatjes en “best friends ever”, want ook die neem ik al lange tijd mee, zelfs naar mijn werk. Verknocht als wij zijn, en de zeer lange relatie die wij al mogen hebben, koester ik ze iedere dag meer en meer.

Meer dan ooit is het in onze “snelle en hectische wereld, belangrijk om met regelmaat naar buiten te gaan en rust van de natuur op te zoeken. Met een frisse neus en vooral met een frisse blik een wandeling maken op weg naar rust, ontspanning, en vernieuwde inzichten. Kostbare momenten om op een andere manier naar je dagelijkse werk en je bedrijf te kijken.

Het avontuur wat ik onlangs met mijn maatjes ben aangegaan is de officiële certificering van Wandelcoach – inclusief een aantal verdiepende modules. Nieuwsgierig als we zijn, zijn ook samen op pad naar Registeropleiding. Geweldige ontdekkingsreis, inclusief de kennis en de kunde om ook nu toe te voegen aan mijn goed gevulde (kennis)mandje, wat ik dagelijks inzet bij trajecten van het laten “groeien van bedrijven”. Als ondernemer, businessmentor en businesscoach ben ik economisch en zakelijk uitgerust om diverse invalshoeken naar bedrijfsprocessen en strategieën te kijken. Businessmodellen uit te rollen, bij te sturen en aan te passen, op de momenten dat het noodzakelijk en wenselijk is. Met de opleiding tot wandelcoach, ben ik niet  “anders” dan ik was als voorheen en blijf ik vooral gericht op de winstgevendheid van jouw bedrijf. De wandelopleiding heeft vooral de bevestiging en ook extra kennis gebracht van de kracht van de natuur. Van al het extra wat de natuur te bieden heeft en dat de cirkel volledig rond is op momenten dat ik zowel mijn binnen- én buitenkantoor binnenstap. Je leest het goed, ik heb een fijn kantoor in een mooie omgeving en ben absoluut graag met mensen online of offline in contact. Maar mijn buitenkantoor heeft echt mijn hart gestolen, daar is het goed toeven en ook daar wil ik graag met je samenwerken.

Mijn maatjes mogen iedere dag met mij mee…

Je had het vast al geraden.. mijn beste maatjes zijn mijn wandelschoenen…. Of zoals in mijn Linkedin profiel te lezen staat; “Entrepeneur op hakken en wandelschoenen”

Beide zitten als gegoten, met beide maak ik avonturen, zowel zakelijk als privé. Maar toch de allerbeste maatjes, waar ik uren, dagen en zelfs wekenlang op pad ben geweest en nog hoop te gaan zijn mijn wandelschoenen.

Behoeft jouw bedrijf een frisse blik en ben jij de aangewezen persoon om deze eerste stap te zetten, schroom niet om met mij op pad te gaan. Een klein ommetje, een eerste kennismaking of een iets langer pad, het is allemaal mogelijk samen met mijn beste maatjes. Mijn naam is Gerrie en ik ben bereikbaar via mijn website maar ook met een berichtje of belletje ben ik zowel binnen als buiten bereikbaar.

www.glm-consultancy.nl

06-13693147

info@glm-consultancy.nl